skip to Main Content

Opnieuw een jeugdige huid dankzij de Dermaroller

Een tijdje geleden kwam ik bij mijn schoonheidsspecialiste voor het eerst in aanraking met de Dermaroller.

Een spreekwoord dat spontaan bij me opkwam bij het zien van het apparaatje was:

Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden‘ ;-)

Want op het eerste zicht ziet dit wondermiddeltje er eerder uit als een marteltuig, en toch…

Micro Needle Therapy is de laatste tijd heel erg populair geworden. Een methode die écht wat voor je huid doet en die zorgt voor een zichtbare en voelbare huidverbetering mét jeugdiger uitstraling en dit zonder drastische schoonheidsoperaties.

De dermaroller zorgt ervoor dat grote poriën, rimpels en littekens minder zichtbaar worden en zo verbetert ook je teint. Bovendien worden je verzorgingsproducten tot maar liefst 200% beter opgenomen door je huid.

Klinkt veelbelovend, maar hoe werkt het eigenlijk?

dermaroller-izmir

De dermaroller, een rollertje met fijne naaldjes van chirurgisch staal, veroorzaakt zonder druk, fijne microkanaaltjes en microwondjes zonder je huid te beschadigen. Op deze manier wordt het natuurlijk herstel van de huid op gang gebracht en maakt de huid collageen aan.

Daarnaast werkt een dermaroller een beetje als een exfoliant: hij zorgt ervoor dat dode huidcellen sneller worden afgevoerd en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Hetzelfde geldt trouwens ook voor het verkleinen van je poriën. Net doordat er veel viezigheid achterblijft op je huid, raken je poriën verstopt en blijven ze openstaan. Door het exfoliërende effect van de dermaroller wordt ook hier alle viezigheid afgevoerd en krijgen je poriën eindelijk de kans om zich te sluiten.

Helemaal geweldig… Er is geen herstelperiode, je hoeft geen weken binnen te blijven zitten, niemand die er iets van merkt, behalve dat je er dan ‘nog’ stralender uit ziet :-)

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend