Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Ouder worden en mode volgen, een probleem of niet?

Als vrouwen ouder worden, dan lijkt het voor hen ineens niet meer mogelijk om de laatste mode- en schoonheidstrends te volgen.

Klopt niet helemaal vind ik, ook als 40+, 50+ en ja zelfs 60+ of 70+ dame mag je zeker gezien worden.

Natuurlijk kan dat niet (altijd) meer op de manier zoals je dat deed toen je 25 was, maar met een paar goede tips straal jij wel nog als op de dag dat je 25 was :-)

Drie veel gehoorde uitspraken (en nog een aantal extra) worden in onderstaand artikel ontkracht én geven je meteen een boost zelfvertrouwen mee:

Mode en make-up op leeftijd: zo doe je het met stijl! – hln.be

1. Oudere vrouwen mogen geen mini/korte rokken dragen.
2. Je decolleté uitspelen is goedkoop.
3. Bedek je bovenarmen.

Een tijdje geleden stond er ook nog een artikel in deze krant over modieuze 50+ vrouwen die zich in de steek gelaten voelen door de grotere winkelketens.

Voor vrouwen die iets ouder zijn, is het nooit gemakkelijk geweest om gepaste kledij te vinden. Maar volgens 55-plussers is het nu erger dan ooit, want drie vierde vindt dat de winkelketens geen aandacht heeft voor hen.

Heb jij dit gevoel ook?

Lees het artikel op de site van Het Laatste Nieuws even na waarin modieuze 50+ vrouwen zeggen dat reclame wel op hen gericht is, maar niet voldoet aan hun behoeftes. Of dat het ‘stereotiepe’ beeld van de oudere vrouw nog te zeer overheerst.

Modieuze 55-plussers: Winkelketens negeren ons! – hln.be

 

PS: Afgelopen week heb ik verschillende mails gekregen met de vraag of Beauty Essentials al terug in voorraad is.

Goed nieuws :-) Het antwoord is ja!

Je kan dus vanaf nu gewoon terug bestellen via onderstaande link:

Ik wil heel graag Beauty Essentials opnieuw in huis halen!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy