Ouder worden en mode volgen

Als vrouwen ouder worden, dan lijkt het voor hen ineens niet meer mogelijk om de laatste mode- en schoonheidstrends te volgen.

Klopt niet helemaal vind ik, ook als 40+, 50+ en ja zelfs 60+ of 70+ dame mag je zeker gezien worden.

Natuurlijk kan dat niet (altijd) meer op de manier zoals je dat deed toen je 25 was, maar met een paar goede tips straal jij wel nog als op de dag dat je 25 was :-)

Drie veel gehoorde uitspraken worden in onderstaand artikel ontkracht én geven je meteen een boost zelfvertrouwen mee:

Mode en make-up op leeftijd: zo doe je het met stijl! – hln.be

1. Oudere vrouwen mogen geen mini/korte rokken dragen.
2. Je decolleté uitspelen is goedkoop.
3. Bedek je bovenarmen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?