Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Ouder worden en mode volgen

Als vrouwen ouder worden, dan lijkt het voor hen ineens niet meer mogelijk om de laatste mode- en schoonheidstrends te volgen.

Klopt niet helemaal vind ik, ook als 40+, 50+ en ja zelfs 60+ of 70+ dame mag je zeker gezien worden.

Natuurlijk kan dat niet (altijd) meer op de manier zoals je dat deed toen je 25 was, maar met een paar goede tips straal jij wel nog als op de dag dat je 25 was :-)

Drie veel gehoorde uitspraken worden in onderstaand artikel ontkracht én geven je meteen een boost zelfvertrouwen mee:

Mode en make-up op leeftijd: zo doe je het met stijl! – hln.be

1. Oudere vrouwen mogen geen mini/korte rokken dragen.
2. Je decolleté uitspelen is goedkoop.
3. Bedek je bovenarmen.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy