Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Oudere vrouwen zijn godinnen

En zo is het maar net ;-)

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met de alom bekende ouderdomskwaaltjes: de zwaartekracht die aan ons gaat trekken, onze oogleden, onze borsten en billen en de slappere velletjes die daarbij horen.

Voor een deel hoop ik natuurlijk dat ik lang gespaard blijf van deze kwaaltjes, maar als het zover is kan je maar best ermee omgaan en de wereld met een glimlach tegemoet kijken.

Ik botste op onderstaand filmpje (mét een knipoog!) dat werd gemaakt door een leuk stel 40+ dames als tegenwind tegen een industrie waar alles jong en aantrekkelijk moet zijn.

Oudere vrouwen zijn godinnen!

Chapeau voor Donnalou Stevens en haar vriendinnen, wat een ge-wel-dig heerlijke humor :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy