Oudere vrouwen zijn godinnen

En zo is het maar net ;-)

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met de alom bekende ouderdomskwaaltjes: de zwaartekracht die aan ons gaat trekken, onze oogleden, onze borsten en billen en de slappere velletjes die daarbij horen.

Voor een deel hoop ik natuurlijk dat ik lang gespaard blijf van deze kwaaltjes, maar als het zover is kan je maar best ermee omgaan en de wereld met een glimlach tegemoet kijken.

Ik botste op onderstaand filmpje (mét een knipoog!) dat werd gemaakt door een leuk stel 40+ dames als tegenwind tegen een industrie waar alles jong en aantrekkelijk moet zijn.

Oudere vrouwen zijn godinnen!

Chapeau voor Donnalou Stevens en haar vriendinnen, wat een ge-wel-dig heerlijke humor :-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?