Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op (ski)vakantie gaan ;-)

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met mijn blog MooiVerouderen omdat ik door m’n werk vaak in contact kwam met vrouwen die er wat moeite mee hadden om te verouderen.

Zo kwam ik op het idee om een blog te beginnen over “mooi verouderen” en er regelmatig tips te delen. Dat sloeg meteen aan en in een korte tijd had ik al meer dan 60.000 volgers op Facebook.

Na een tijd heb ik er een klein webshopje aan gekoppeld, altijd met de bedoeling om maar een paar (maar wel goede) productjes aan te bieden. Mijn mening is dat je geen tientallen producten nodig hebt om er stralend uit te zien en jezelf top te voelen.

Laat je niets wijsmaken: we kunnen de tijd niet terugdraaien. Maar we hebben wél invloed op de manier waarop we verouderen.

Bijvoorbeeld als het gaat over huidveroudering zijn er toch heel wat zaken die je kan doen om de tekenen van veroudering te verminderen.

Daarom vind je op mijn blog heel wat tips die je hierbij helpen.

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit” gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.

Voor mijn lezeressen die natuurlijk willen gaan met hun huidverzorging (zonder schadelijke stoffen die ons hormonaal stelsel overhoop kunnen gooien), is er mijn gamma natuurlijke verzorgingsproducten.

Groetjes,
Amy

P.S: je kan me hier contacteren als je nog vragen hebt.