shop

account

zoeken

Overgewicht – gebrek aan wilskracht of een gevolg van MSG en Aspartaam?

Bijna de helft van de Belgische en Nederlandse bevolking kampt met overgewicht.

Ikzelf ook. Niet dat ik veel te dik ben, maar er zou toch ongeveer een 5kg van af mogen ;-)

Ik maak er geen geheim van: ik eet graag en ik eet ook graag lekker.

Hoogste tijd dus om aandacht te besteden aan een van de gevaarlijkste toevoegingen die de voedingsindustrie in hun producten stopt. Omdat ze graag willen dat we het lekker vinden en óók graag willen dat we er volop van blijven eten. Zelfs als onze maag er al propvol van zit. Misschien heb je geen last van gebrek aan wilskracht als je teveel eet, maar veel meer last van MSG.

De laatste maanden ben ik meer bezig met mijn gezondheid en probeer ik wel beter naar de etiketten te kijken als ik voeding in de winkel koop.

Hoe meer ik erover nadenk en hoe meer ik erover lees, besef ik dat de voorverpakte voedingswaren nog weinig met échte voeding te maken hebben…

Ik vond een artikel op EnergiekeVrouwenAcadamie met een heleboel nuttige uitleg over al dit ‘namaakvoedsel’ en vooral de schadelijke stoffen MSG en Aspartaam in voeding.

Want het kan wel eens zijn dat dit de 2 stoffen zijn die bij vele mensen aan de basis liggen van hun overgewicht.

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag