skip to Main Content

Piekeren is dan toch niet slecht voor je?

Ik geef het toe, sinds ik mama ben – ben ik een eeuwige piekeraar geworden. Over de kleinste dingen kan ik me immens grote zorgen maken, soms zelfs tot het belachelijke toe.

Ik heb het gevoel dat mijn gedachten nooit echt stilstaan of dat ik geen rust in mijn hoofd kan vinden.

Vooral ’s avonds in bed, dan begint mijn mallemolentje weer op volle toeren te draaien ;-)

Heb jij hier ook wel eens last van?

Dan ben je een onbetwiste piekeraar. Maar… vanaf vandaag heb je in ieder geval één zorg minder: piekeren is blijkbaar zo slecht nog niet.

zorgen maken

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat mensen die zich veel zorgen maken verbaal sterker zijn.

Mensen die verbaal goed zijn, kunnen situaties uit het verleden goed voor de geest halen en overdenken toekomstige opties beter dan anderen (al zijn de non-verbale types weer een stuk beter in het hier en nu leven).

Klik hier verder voor nog meer redenen waarom piekeren zo slecht niet is.

Herken je jezelf er al in?

Bron foto & artikel – Libelle.nl

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x