skip to Main Content

Piekeren is dan toch niet slecht voor je?

Ik geef het toe, sinds ik mama ben – ben ik een eeuwige piekeraar geworden. Over de kleinste dingen kan ik me immens grote zorgen maken, soms zelfs tot het belachelijke toe.

Ik heb het gevoel dat mijn gedachten nooit echt stilstaan of dat ik geen rust in mijn hoofd kan vinden.

Vooral ’s avonds in bed, dan begint mijn mallemolentje weer op volle toeren te draaien ;-)

Heb jij hier ook wel eens last van?

Dan ben je een onbetwiste piekeraar. Maar… vanaf vandaag heb je in ieder geval één zorg minder: piekeren is blijkbaar zo slecht nog niet.

zorgen maken

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat mensen die zich veel zorgen maken verbaal sterker zijn.

Mensen die verbaal goed zijn, kunnen situaties uit het verleden goed voor de geest halen en overdenken toekomstige opties beter dan anderen (al zijn de non-verbale types weer een stuk beter in het hier en nu leven).

Klik hier verder voor nog meer redenen waarom piekeren zo slecht niet is.

Herken je jezelf er al in?

Bron foto & artikel – Libelle.nl

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

GRATIS ebook: 26 natuurlijke (beauty)middeltjes

x

Send this to friend