Pigmentvlekken verminderen met een aardappel

In aanvulling op dit artikel dat ik een tijdje geleden al schreef:

Sproetjes en pigmentvlekken verminderen met deze 4 natuurlijke middeltjes.

… kreeg ik van een lezeres nog onderstaande tip:

Een aardappel!

Ik vind het super als lezeressen me extra tips aanreiken en hun eigen ervaringen met me delen.

Thanks dus hiervoor, Elvira!

Ik heb het meteen uitgetest en dit is een waardevolle aanvulling op de appel, karnemelk, amandelen en het uiensap.

Wat pigmentvlekken en sproetjes precies zijn en hoe je ze krijgt kan je rustig nalezen in bovenstaand artikel.

De aardappel dus… Aardappelen zijn niet alleen een goede bron van zetmeel, ze kunnen ook een aantal huidpigmentatie problemen voorkomen/verminderen zoals melasma, donkere kringen, sproetjes en pigmentvlekken.

De aardappel bevat niacinamide. Niacine of nicotinezuur, ook wel vitamine B3 genaamd, blijkt een uitstekend natuurlijk huidbleekmiddel te zijn.

Methode 1

Je kan de aardappel op 2 manier gebruiken om huidpigmentatie te verminderen.Snijd een aardappel in dikke stukken en doe een paar druppeltjes water op het oppervlak van de aardappel.

Wrijf dit een 10 minuutjes in op die plaatsen waar je pigmentvlekken hebt. Spoel je gezicht daarna af mat lauwwarm water. Best is om dit een 3-tal keer per dag toe te passen gedurende één maand.

Methode 2

Rasp een aardappel en knijp het sap er zorgvuldig uit. Voeg evenveel citroensap toe als je aardappelsap hebt. Breng dit mengsel aan op die plaatsen waar je pigmentvlekken hebt.

Laat dit ongeveer 20 minuutjes inwerken. Spoel je gezicht daarna af mat lauwwarm water. Herhaal dit 2x per dag gedurende één maand.

Let wel op! Als je het mengsel met citroen maakt is het aangeraden om niet in de zon te gaan.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de ‘bouwstenen’ voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken.

Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding, … zijn zowat de meest voorkomende reacties.

Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link.

Groetjes,

Amy x

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?