Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Pijn door hoge hakken – hoe voorkomen?

Ik zei het vanmorgen al – binnen een paar weekjes word ik aan mijn voet geopereerd, hallux valgus.

Vorig jaar liet ik mijn rechtervoet al opereren hieraan en nu is dus de linker aan de beurt :-(

Hallux Valgus is een veel voorkomende klacht/kwaal bij vrouwen: de uitstekende knobbel aan de dikke teen (om het even simpel uit te leggen).

Eigenlijk mag ik van de specialist niet meer op hoge hakken lopen en moet ik platte(re) schoenen met steunzolen dragen, eigenlijk… want ik draag natuurlijk wel nog hakken, omdat ik deze schoenen net iets vrouwelijker vind.

Ik let natuurlijk wel bij de aankoop van nieuwe schoenen dat ik een stevige hak kies, geen al te spitse schoenen, enz…

Dagelijks op hoge hakken lopen verandert de stand van je voeten en dat kan tot serieuze klachten leiden. Van likdoorns tot chronische rugklachten.

Maar als je weet wat je moet doen voorkom je die klachten.

Footlogics.nl legt je in een artikel heel mooi uit welke klachten je kan krijgen door het dragen van hoge hakken en ook hoe je deze klachten kan voorkomen!

Klik hier verder naar ‘Pijn door hoge hakken en hoe voorkom je dat’.

Zeker de moeite waard om te lezen :-)

Lees ook dit artikel op hln.be: Herkenbaar? De pijnlijke fases die bij hoge hakken horen.

Heb jij nog handige tips/trucs voor pijnlijke voeten na het lopen op hakken? Deel ze met ons :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy