skip to Main Content

PODCAST: alles wat je moet weten over een burn-out

Vandaag wil ik even iets nieuws proberen, een PODCAST met je delen :-)

In plaats van een artikel uit te schrijven, kan je naar zeer waardevolle informatie luisteren. Spannend, voor mij een eerste keer.

Deze PODCAST gaat over het omgaan met een burn-out.

Waarom? Omdat ik – vooral het laatste jaar – merk aan alles en iedereen dat onze levens steeds drukker worden én dat mensen steeds meer van elkaar verwachten.

Daardoor hebben we meer last van burn-outs.

Maar wat houdt dat precies in, een burn-out? En hoe kunnen we het vermijden?


Banner Greens


Flair sprak met coach en relaxatietherapeute Sabrina Heymans, dat gesprek kan je in onderstaande PODCAST beluisteren.

PODCAST: alles wat je moet weten over een burn-out!

Sabrina Heymans kampte in 2012 zelf met een zware burn-out. Ze negeerde de tekenen die haar lichaam haar gaf en ze was nooit echt gelukkig.

Ze volgde een opleiding tot coach en vond zo haar grote passie: mensen helpen stress te reduceren, te genieten van hun leven en hun werk.

Wat vond je van de PODCAST? Een leuk idee of niet? Laat het me zeker weten ;-)

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend