Poetsen we onze tanden al heel ons leven verkeerd?

Iedereen weet (maar of je het ook doet?) dat je je tanden best 2x per dag poetst.

‘s morgens en ‘s avonds :-)

Maar wat blijkt nu uit onderzoek – we doen dat eigenlijk verkeerd.

Het gaat gelukkig niet om het aantal keren dat je poetst, dat mag je netjes ‘s morgens en ‘s avonds blijven doen, maar de manier waarop… daar is iets mis mee.

Het spoelen met water nadat je hebt gepoetst, blijkt volgens een mondhygiënist uit Londen heel slecht te zijn voor je gebit.

Banner Annemie klein

Zij raadt mensen aan om alleen de tandpasta na het poetsen uit te spugen en het daarna niet nog eens extra te spoelen met water.

De werkzame stoffen die in tandpasta zitten, spoel je dan nl. ook mee weg en deze kunnen je gebit dan niet meer beschermen.

Ik geef toe, ik heb het ook jaaaaaaren verkeerd gedaan, tot ik vorige zomer onderstaand artikel schreef.

‘Wat is de link tussen je gezondheid en de fluoride in je tandpasta?’

Want, zonder fluoride in je tandpasta kan het hélemaal geen kwaad om de restjes van je tandpasta in je mond te houden :-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?