skip to Main Content

Poetsen we onze tanden al heel ons leven verkeerd?

Iedereen weet (maar of je het ook doet?) dat je je tanden best 2x per dag poetst.

’s morgens en ’s avonds :-)

Maar wat blijkt nu uit onderzoek – we doen dat eigenlijk verkeerd.

Het gaat gelukkig niet om het aantal keren dat je poetst, dat mag je netjes ’s morgens en ’s avonds blijven doen, maar de manier waarop… daar is iets mis mee.

Het spoelen met water nadat je hebt gepoetst, blijkt volgens een mondhygiënist uit Londen heel slecht te zijn voor je gebit.

Banner Annemie klein

Zij raadt mensen aan om alleen de tandpasta na het poetsen uit te spugen en het daarna niet nog eens extra te spoelen met water.

De werkzame stoffen die in tandpasta zitten, spoel je dan nl. ook mee weg en deze kunnen je gebit dan niet meer beschermen.

Ik geef toe, ik heb het ook jaaaaaaren verkeerd gedaan, tot ik vorige zomer onderstaand artikel schreef.

‘Wat is de link tussen je gezondheid en de fluoride in je tandpasta?’

Want, zonder fluoride in je tandpasta kan het hélemaal geen kwaad om de restjes van je tandpasta in je mond te houden :-)

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x