skip to Main Content

Pompelmoes – bitter maar wél gezond!

Mijn man zou het iedere dag kunnen eten, mijn gezicht trekt wat zuur weg als ik aan de bittere smaak van grapefruit/pompelmoes denk…

Eigenlijk zou die bittere smaak me niet mogen uitmaken want hij is blijkbaar wel érg gezond. Tip voor mezelf (en waarschijnlijk vele anderen):

Er zijn verschillende uitvoeringen van deze grote ronde citrusvrucht; met wit, lichtroze of donkerroze vruchtvlees. Houd je niet van de bittere smaak, kies dan een grapefruit met rood vruchtvlees. Hoe roder, hoe zoeter de smaak!

grapefruit

Klik hier verder naar Margriet.nl voor een heel informatief artikel mét 2 lekkere receptjes :-)

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend