Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Pompelmoes – bitter maar wél gezond!

Mijn man zou het iedere dag kunnen eten, mijn gezicht trekt wat zuur weg als ik aan de bittere smaak van grapefruit/pompelmoes denk…

Eigenlijk zou die bittere smaak me niet mogen uitmaken want hij is blijkbaar wel érg gezond. Tip voor mezelf (en waarschijnlijk vele anderen):

Er zijn verschillende uitvoeringen van deze grote ronde citrusvrucht; met wit, lichtroze of donkerroze vruchtvlees. Houd je niet van de bittere smaak, kies dan een grapefruit met rood vruchtvlees. Hoe roder, hoe zoeter de smaak!

grapefruit

Klik hier verder naar Margriet.nl voor een heel informatief artikel mét 2 lekkere receptjes :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy