Pompelmoes – bitter maar wél gezond!

Mijn man zou het iedere dag kunnen eten, mijn gezicht trekt wat zuur weg als ik aan de bittere smaak van grapefruit/pompelmoes denk…

Eigenlijk zou die bittere smaak me niet mogen uitmaken want hij is blijkbaar wel érg gezond. Tip voor mezelf (en waarschijnlijk vele anderen):

Er zijn verschillende uitvoeringen van deze grote ronde citrusvrucht; met wit, lichtroze of donkerroze vruchtvlees. Houd je niet van de bittere smaak, kies dan een grapefruit met rood vruchtvlees. Hoe roder, hoe zoeter de smaak!

grapefruit

Klik hier verder naar Margriet.nl voor een heel informatief artikel mét 2 lekkere receptjes :-)


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren