Power naps en dutjes, een must om frisser te zijn!

Persoonlijk word ik van een kort dutje in de namiddag vaak nog meer moe dan ik daarvoor al was.

Maar toch zou het heel erg goed zijn…

Dat wordt kort in onderstaande video uitgelegd:

Je alertheid zou na je dutje dus toenemen. Je zou weer frisser zijn en ook ‘s avonds beter kunnen slapen.

Doe jij ook wel eens een dutje of power nap?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?