Greens Power

35.00

2 potten: €32,5/pot
Vanaf 3 potten: €30/pot

Eén klein schepje levert meer dan 50 (!) essentiële voedingsstoffen

  • geeft meer natuurlijke energie
  • stimuleert de inwendige reiniging, voor een gezonde huid
  • draagt bij aan een normale spijsvertering
  • 100% natuurlijk en veilig. NUT nummer PL/AS 1688/9

303 op voorraad

  • Gratis verzending
  • Genotificeerd voedingssupplement
  • Meer dan 126 klantenbeoordelingen
  • Gemiddelde beoordeling: 4,8/5
Klantenreviews
4,5 Gebaseerd op 239 reviews
Schrijf een review Stel een vraag
  • Reviews
  • Vragen

Bedankt voor je review!

Wij hebben je review ontvangen. Klik hieronder om deze ook met je vrienden te delen.

Zoeken in reviews…
    PT
    03-06-2020
    Peter T.
    NL NL
    Top product Amy,ik gebruik het al veel langer

    Ik zou graag advies geven om het zout gehalte eruit te halen,ik heb het ook bij familie aanbevolen,maar niet iedereen kan de smaak verdragen,Mvg Peter Toonen

    VB
    03-06-2020
    Vicky B.
    BE BE
    Mijn moeder en ik kunnen er niet meer zonder!

    Helpt heel goed bij vlotte stoelgang. Ik neem het al een half jaar en kan er niet meer zonder. Mijn moeder is ook enkele maanden geleden gestart en we vinden het een heel fijn product!

    MooiVerouderen Greens Power Review
    MV
    03-06-2020
    Maria v.
    NL NL
    smaakt goed, handig verpakt met lepeltje

    Ik kan nog niet goed beoordelen wat het met mijn energie doet. Ik voel me er goed bij ook al sla ik soms een dag over omdat ik het idee heb dat ik er soms wat hyper van wordt. Maar dat is wellicht even wennen.

    MV
    03-06-2020
    Marianne V.
    NL NL
    Ik vind het een heel fijn product.

    Neem dit al meer dan een jaar en voel mij er goed bij, fijn om te weten dat er heel veel in zit wat goed voor je lichaam is.

    PJ
    03-06-2020
    Paula J.
    BE BE
    Top!

    Ik neem dit product nu al meer dan 3 maanden. Het geeft me meer energie en voel me er toch wel beter bij. Ook de stoelgang verloopt vlotjes sinds ik dit product gebruik. Ik beveel het aan iedereen aan!

    GD
    03-06-2020
    Gerlinde d.
    BE BE
    een halve maat volstaat als je het nuchter neemt

    het geeft een goed effect op mijn huid. Als ik niet genoeg groenten gegeten heb neem ik de andere helft van het maatje. het is een super booster.

    MV
    03-06-2020
    Marrie v.
    NL NL
    Geweldig

    Ik voel mij prima kan niet anders zeggen, en heb ook geen hongergevoel als ik s’morgens niet veel tijd heeft om te ontbijten 👍��👍��

    MV
    03-06-2020
    monique v.
    NL NL
    Super

    Super product ik krijg er meer energie van ik slik daarbij nog energie pillen

    CG
    03-06-2020
    Carine G.
    BE BE
    Product is goed !

    Ik heb de indruk dat mijn huid beter is geworden, minder fijne lijntjes....ik ben 62 jaar maar zie er jonger uit. Ik ben nog steeds moe, maar misschien was het zonder green powder erger.... Heb wel iets meer energie. Ik ga het voorlopig blijven gebruiken omdat ik denk dat het gezond en goed is.

    MM
    03-06-2020
    Marleen M.
    BE BE
    Prima

    Het geeft energie.

    De voordelen van iedere ochtend een glaasje Greens Power te drinken

    • Meer natuurlijke energie en betere vetverbranding door groene thee
    • Een gezonde huid met minder onzuiverheden doordat Greens Power de inwendige reiniging stimuleert.
    • Een normale spijsvertering en stoelgang door de verteringsenzymen en probiotica.
    • Draagt bij aan een gezonde cholesterolspiegel door policosanol.
    • Betere concentratie en meer mentale energie door ginseng

    Eén klein schepje, opgelost in een glas water, levert de volgende ingrediënten:

    Geconcentreerd gerstegras

    Een ingrediënt met sterk basische eigenschappen dat het lichaam ontzuurt en één van de rijkste voedingsbronnen op aarde. Het is rijk aan eiwitten, bevat 30x meer vitamine B1 dan koemelk, vitamine B2, B6, grote hoeveelheden vitamine B12 en vitamine C, calcium, koper, ijzer, mangaan, fosfor, kalium en magnesium.

    Fruits & Greens

    Flavanoïdencomplex bestaande uit een zeer sterk geconcentreerd extract van 22 verschillende soorten groenten en fruit: paprika, gember, broccoli, kool, boerenkool, bloemkool, spinazie, groene thee extract, framboos, banaan, kiwi, mango, pruim, limoen, veenbes, ananas, sinaasappel, grapefruit, kers, citroen, tarwegras en luzerne.

    Onnodig te zeggen dat dit heel erg gezond is voor jouw lichaam ;-)

    Chlorella

    Bevat minimaal 30 mg chlorophyl per gram. Chlorophyl is een krachtig anti-oxidant, bevordert de aanmaak van rode bloedcellen, werkt ontsmettend en remt de groei van bacteriën in het lichaam.

    Enzymencomplex uit gefermenteerde rijst

    Enzymen zijn belangrijk voor een goede darmflora, een gezonde spijsvertering en vlotte stoelgang. Eénzijdige voeding, het gebruik van medicijnen of stress heeft een negatief effect op de darmflora.

    Gecombineerd vezelcomplex

    Vezels zijn belangrijk voor een goede darmtransit, zorgen lang voor een verzadigd gevoel en stimuleren de werking van de darmen. Dit complex bestaat uit oplosbare en niet-oplosbare appel- en pectinevezels, tarwekiemen en gemicroniseerde tarwezemelen.

    Spirulina

    Deze blauw-groene alg bevat 25x meer bètacaroteen dan wortelen, 12x meer ijzer dan lever, is de rijkste bron van vitamine A, bevat 60% eiwit (terwijl dit bij vlees maar 27% is), rijkste plantaardige bron van GLA (essentiële vetzuren), rijke bron van vitamine E en is het enige voedsel dan 96 sporenelementen bevat.

    Probiotische Lactosporencultuur

    Maagzuurresistente probiotica die belangrijk zijn voor de goede werking van het spijsveteringsstelsel.

    Policosanol complex

    Policosanol wordt gewonnen uit suikerriet en is belangrijk voor een goede balans tussen HDL-, LDL cholesterol en triglyceriden in het bloed.

    Acerola

    (bevat 80x meer vitamine C dan sinaasappels)
    Acerola bevat waanzinnig veel vitamine C en daarnaast ook vitamine A, B1 en B2. 100gr acerola bevat 1864% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) aan vitamine C

    Groene thee extract

    De werkzame stof uit groene thee is EGCG en is bekend omdat het de weerstand verhoogt, bacteriën en ontstekingen afremt, gezond is voor hart- en bloedvaten, het cholesterolgehalte helpt verlagen, de vetverbranding verhoogt en het lichaam beschermt tegen vrije radicalen.

    Vitis Vinifera

    (krachtig anti-oxidant uit rode wijn)

    Levert flavonoïden, resveratrol, anti-oxidanten en een heleboel vitaminen, mineralen en polyfenolen. De werkzame stof uit rode wijn is gezond voor hart en bloedvaten.

    Siberische Ginseng

    Krachtig tegen stress en vermoeidheid, verhoogt de weerstand en stimuleert celherstel. Bevordert het concentratievermogen en geheugen.

    Inhoud

    1 pot is 300gr en is voldoende voor 30 dagen gebruik

    Gebruik

    Los een volle maatschep (10 gram) op in een glas water of appelsap, geen citrussap! Gebruik een shaker voor het beste resultaat.

    Greens Power geeft veel energie dus bij voorkeur in de ochtend of de tweede helft van de middag gebruiken. Gebruik elke dag voor het beste resultaat.

    Dit product bevat geen suiker, zout, kleur- of smaakstoffen of andere kunstmatige toevoegingen.

    Greens Power is laag-glycemisch, 100% plantaardig en kan veilig worden gebruikt door diabetici. Bevat gluten.

    100% Natuurlijk en veilig

    Greens Power bevat enkel toegelaten natuurlijke ingrediënten in de juiste dosering en wordt binnen de EU geproduceerd en verpakt.

    Het product is geregistreerd bij het F.A.V.V. (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) onder het nummer NUT PL/AS 1688/9

    WAT IS DE INHOUD VAN 1 POT?

    1 pot bevat 300gr en is voldoende voor 30 dagen gebruik.

    HOEVEEL IS DE DAGELIJKSE DOSIS?

    Er zit een maatschepje in iedere pot. 1 schepje is 10gr poeder

    HOE SNEL MERK IK RESULTAAT?

    Sommige mensen verwachten resultaat na enkele dagen gebruik, maar je moet het product even de kans geven om in jouw lichaam “op te bouwen” en veranderingen door te voeren. Na enkele weken gebruik voel je je fitter, meer energie, een betere spijsvertering en minder opgeblazen gevoel.

    MOET IK HET IEDERE DAG GEBRUIKEN?

    Voor het beste resultaat raden we aan om het iedere dag te gebruiken.

    IS HET EEN KUUR OF MOET IK HET BLIJVEND GEBRUIKEN?

    Dit is afhankelijk van jouw eigen voorkeur: sommigen doen een paar keer per jaar een kuur, anderen blijven het dagelijks gebruiken omdat ze zich er zo goed bij voelen.

    BEVAT HET GLUTEN?

    Het product bevat tarwekiemen, en is dus niet glutenvrij.
    Als je allergisch bent aan gluten, kan je dit product dus niet gebruiken.

    BEVAT HET SUIKER OF SYNTHETISCHE TOEVOEGINGEN?

    Nee en nee ;-) 100% puur natuur, zonder toevoegingen van chemische ingrediënten of chemische zoetstoffen. We hebben er wel wat stevia aan toegevoegd om de smaak te verbeteren.

    BEVAT HET LACTOSE?

    Nee, het product is 100% lactose-vrij.

    WANNEER DRINK IK DIT HET BEST?

    Omdat het zoveel goede voedingsstoffen levert, is het een bijzonder gezonde start van jouw dag. Daarom raden we aan om het ‘s morgens voor of na jouw ontbijt te drinken.

    IS HET GESCHIKT VOOR KINDEREN?

    Ja, dit product is 100% natuurlijk en veilig. Alhoewel ik aanraad om kinderen gezond te laten eten en voldoende te bewegen, kan het een extra gezonde aanvulling van hun dag zijn.

    IS HET VEILIG?

    Dit product is 100% natuurlijk en veilig. Greens Power bevat enkel toegelaten natuurlijke ingrediënten in de juiste dosering en wordt binnen de EU geproduceerd en verpakt. Het product is geregistreerd bij het F.A.V.V. (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) onder het nummer NUT PL/873/11

    HOE GEBRUIK IK HET?

    Los ‘s morgens 1 schepje poeder op in een glas water. Even flink roeren en opdrinken ;-) Drink gedurende de dag 8 tot 10 glazen water zodat de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

    MAG IK HET OOK TIJDENS DE DAG DRINKEN?

    Ik raad aan om het ‘s morgens te drinken, maar het belangrijkste is dat je iedere dag jouw “shotje” binnenkrijgt. Het geeft veel energie dus bij voorkeur in de ochtend of de tweede helft van de voormiddag gebruiken.

    MAG IK HET OPLOSSEN IN EEN ANDERE VLOEISTOF DAN WATER?

    Best is om gewoon puur, zuiver water te gebruiken. Vind je de smaak niet aangenaam, kan je appelsap gebruiken, maar geen sinaasappelsap of ander citrussap omdat het de werking kan beïnvloeden.

    IK HEB DIABETES, MAG IK HET GEBRUIKEN?

    Het product is veilig voor diabetici, maar omdat het een medische aandoening is raden we je aan om dit eerst even met jouw arts te bespreken. Heb je een andere medische aandoening of gebruik je regelmatig medicijnen, raden we aan om ook dit eerst met jouw dokter te bespreken.

    HOEVEEL CALORIEËN BEVAT 1 PORTIE?

    1 schepje opgelost in een glas water levert 21kcal.

    WAT IS DE PRECIEZE SAMENSTELLING?

    Hier zie je de exacte samenstelling: