Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Recept – speltcake met kokos

De laatste maanden ga ik vaker op zoek naar ‘gezonde recepten’.

Mijn maag-darm-systeem wilt niet altijd even goed mee en ik merk dat ik er vaker last van heb na het eten van veel koolhydraten. Ik probeer dit dus zo vaak mogelijk te schrappen in mijn menu’s – maar dat is niet altijd even makkelijk.

Misschien stom, maar ik eet héél graag brood én dan nog het liefst lekker vers gebakken, alleen de geur al ;-)

Dus… zijn we een tijdje terug overgestapt op zélf brood bakken én dat met speltbloem ipv tarwebloem.

Zoveel lekkerder én zoveel gezonder. Wil je meer lezen over spelt en waarom het zo gezond is?

Klik dan hier verder naar de site van Jacoline ‘gezond leven’.

Zij legt je op deze pagina heel graag uit wat spelt is, waarom het gezond is, waar je het kan kopen, wat je ermee kan doen, …

Iets verder op haar site kan je dit superlekkere recept voor speltcake met kokoscrunch vinden – njammie.

Een mix van gezonde ingrediënten – speltmeel, kokos, amandelschilfers – laat die gezonde huid maar komen – én die cake natuurlijk ook ;-)

Laat zeker via de reacties weten wat je van de speltcake vond? Ik ben alvast fan!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy