Recept – speltcake met kokos

De laatste maanden ga ik vaker op zoek naar ‘gezonde recepten’.

Mijn maag-darm-systeem wilt niet altijd even goed mee en ik merk dat ik er vaker last van heb na het eten van veel koolhydraten. Ik probeer dit dus zo vaak mogelijk te schrappen in mijn menu’s – maar dat is niet altijd even makkelijk.

Misschien stom, maar ik eet héél graag brood én dan nog het liefst lekker vers gebakken, alleen de geur al ;-)

Dus… zijn we een tijdje terug overgestapt op zélf brood bakken én dat met speltbloem ipv tarwebloem.

Zoveel lekkerder én zoveel gezonder. Wil je meer lezen over spelt en waarom het zo gezond is?

Klik dan hier verder naar de site van Jacoline ‘gezond leven’.

Zij legt je op deze pagina heel graag uit wat spelt is, waarom het gezond is, waar je het kan kopen, wat je ermee kan doen, …

Iets verder op haar site kan je dit superlekkere recept voor speltcake met kokoscrunch vinden – njammie.

Een mix van gezonde ingrediënten – speltmeel, kokos, amandelschilfers – laat die gezonde huid maar komen – én die cake natuurlijk ook ;-)

Laat zeker via de reacties weten wat je van de speltcake vond? Ik ben alvast fan!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?