Regen op komst? Denk aan waterproof make-up!

Zoals ik vanmorgen al zei – de regenachtige dagen komen er weer aan en dat betekent (naast een mooie regenjas) maar één ding: Waterproof make-up!

Tenslotte wil je niet met uitgelopen mascara op je werk of aan de schoolpoort aankomen. Op de site van Libelle vond ik een aantal leuke tips waarmee jij beste waterbestendige make-up leert kennen en ook hoe je deze het beste kan verwijderen.

Klik hier om verder te gaan naar ‘Waterproof make-up tips’.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?