Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Regen op komst? Denk aan waterproof make-up!

Zoals ik vanmorgen al zei – de regenachtige dagen komen er weer aan en dat betekent (naast een mooie regenjas) maar één ding: Waterproof make-up!

Tenslotte wil je niet met uitgelopen mascara op je werk of aan de schoolpoort aankomen. Op de site van Libelle vond ik een aantal leuke tips waarmee jij beste waterbestendige make-up leert kennen en ook hoe je deze het beste kan verwijderen.

Klik hier om verder te gaan naar ‘Waterproof make-up tips’.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy