Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Rent the Runway – uniek project in Amerika

Rent the Runway – klinkt geweldig!

En het is ook een geweldig idee :-) Nu nog iemand vinden die het in België/Nederland wil lanceren.

Het idee achter het project is dat je voor een leuke gelegenheid een designer (lees: extreem dure) jurk kan uitlenen… en dat voor een fractie van de prijs die je er nieuw voor moet betalen.

Vanaf 50 dollar kan je al een designer-jurk uitlenen. Zo hoef je geen 2x dezelfde jurk te dragen op die vele feestjes ;-)

Scroll verder naar beneden voor de info-video, zeker kijken!

rent the runway 1

rent the runway 2

Meer weten? Klik hier verder naar Rent The Runway!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy