Risico op SOA’s – ook op middelbare leeftijd

Alleenstaande vrouwen van middelbare leeftijd besteden te weinig aandacht aan bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA’s).

Net terwijl je zou denken dat deze vrouwen hier meer aandacht aan zouden besteden.

Klik hier verder naar het artikel op fiftytoo.be waarin uitgelegd staat welke taboe’s er heersen bij vrouwen op middelbare leeftijd ivm seksualiteit, welke invloed de menopauze heeft op het risico en of jij je wel bewust bent van de risico’s…

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?