Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Schadelijke stoffen in je verzorgingsproducten

Iedere dag opnieuw gebruiken vrouwen wereldwijd talloze verzorgingsproducten, ze maken deel uit van ons dagelijks leven.

Of het nu gaat om producten om ons te wassen of om ons op te maken, we beseffen niet altijd dat deze potjes en zalfjes schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid. De huid is het grootste orgaan van ons lichaam dat ons beschermt tegen externe agressies maar… onze huid is helaas niet ondoorlatend.

Via onze huid brengen we allerlei producten aan/in op ons lichaam die dan door onze interne organen moeten afgebroken worden.

Door het gebruik van ‘schadelijke’ verzorgingsproducten dringen er eigenlijk giftige stoffen ons lichaam binnen waardoor we op lange termijn zelfs ziektes kunnen ontwikkelen.

Nu, je moet er wel al heel veel van gebruiken, maar toch… ik vind het belangrijk dat je op de hoogte bent van deze schadelijke stoffen en dat je bewust je producten kan kiezen.

Lees dit artikel ‘Pas op voor schadelijke stoffen in je badkamer’ voor meer info.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy