skip to Main Content

Seksualiteit na de overgang

Is seks na de overgang minder leuk? Onzin volgens de Nederlandse Vereniging Voor Seksuologie.

Niemand heeft ooit een leeftijdsgrens kunnen bepalen waarna begeerte, lust of het vermogen om te beminnen zouden ophouden te bestaan.

Oké… ouder worden gaat – zoals we allemaal weten – onverbiddelijk gepaard met lichamelijke veranderingen of aandoeningen. Hier is helaas niets aan te doen. Maar het gaat ook samen met een groter geestelijk vermogen tot intimiteit en diepgang. Seksualiteit verandert hierdoor. Het kan veel mooier worden. Dat gaat niet altijd vanzelf en vraagt soms om wat aanpassingen. En aandacht.

In volgend artikel kan je lezen over de veranderingen bij mannen en vrouwen, de invloed op seksualiteit en adviezen hoe u een fijn seksleven houdt.

‘Verandering in seksualiteit na je 45ste’

Bron – depaarsekeizerin.nl

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend