Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Seksualiteit na de overgang

Is seks na de overgang minder leuk? Onzin volgens de Nederlandse Vereniging Voor Seksuologie.

Niemand heeft ooit een leeftijdsgrens kunnen bepalen waarna begeerte, lust of het vermogen om te beminnen zouden ophouden te bestaan.

Oké… ouder worden gaat – zoals we allemaal weten – onverbiddelijk gepaard met lichamelijke veranderingen of aandoeningen. Hier is helaas niets aan te doen. Maar het gaat ook samen met een groter geestelijk vermogen tot intimiteit en diepgang. Seksualiteit verandert hierdoor. Het kan veel mooier worden. Dat gaat niet altijd vanzelf en vraagt soms om wat aanpassingen. En aandacht.

In volgend artikel kan je lezen over de veranderingen bij mannen en vrouwen, de invloed op seksualiteit en adviezen hoe u een fijn seksleven houdt.

‘Verandering in seksualiteit na je 45ste’

Bron – depaarsekeizerin.nl

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy