skip to Main Content

Seksualiteit na de overgang

Is seks na de overgang minder leuk? Onzin volgens de Nederlandse Vereniging Voor Seksuologie.

Niemand heeft ooit een leeftijdsgrens kunnen bepalen waarna begeerte, lust of het vermogen om te beminnen zouden ophouden te bestaan.

Oké… ouder worden gaat – zoals we allemaal weten – onverbiddelijk gepaard met lichamelijke veranderingen of aandoeningen. Hier is helaas niets aan te doen. Maar het gaat ook samen met een groter geestelijk vermogen tot intimiteit en diepgang. Seksualiteit verandert hierdoor. Het kan veel mooier worden. Dat gaat niet altijd vanzelf en vraagt soms om wat aanpassingen. En aandacht.

In volgend artikel kan je lezen over de veranderingen bij mannen en vrouwen, de invloed op seksualiteit en adviezen hoe u een fijn seksleven houdt.

‘Verandering in seksualiteit na je 45ste’

Bron – depaarsekeizerin.nl

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x