shop

account

zoeken

Simpel, goedkoop en doeltreffend: gezichtsmasker met een eierdooier

Deze tip heb ik gekregen van Pascale, één van mijn Facebook volgers.

Eierdooiers zitten bomvol voedingsstoffen: ze leveren hoogwaardige eiwitten, ijzer, choline, foliumzuur, vitamine B2, vitamine B12, vitamine E en vitamine D dus ik eet wel regelmatig eitjes, maar ik had het nog nooit gebruikt als gezichtsmasker.

Zo maak je dit 100% puur natuur gezichtsmasker

  • Neem enkel de eierdooier, pers er het sap van een halve citroen bij en voeg enkele druppeltjes amandelolie toe. Klop dit goed onder mekaar en laat het een nachtje rusten in de koelkast.
  • De volgende dag breng je het masker aan op een goed gereinigde huid en laat het een 10-tal minuutjes intrekken.
  • Masseer het er zachtjes af met water en je voelt jouw huid tintelen! Probeer het maar eens.

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag