Search
Close this search box.

4 simpele stappen voor een mooie, elastische huid met een gezonde gloed

in slechts 10 minuten per dag

Vind je ook niet dat velen huidverzorging zo enorm ingewikkeld hebben gemaakt?

En dat ze je willen doen geloven dat je 101 verschillende producten nodig hebt (en uren per week moet spenderen) om een mooie, frisse huid met een gezonde gloed te krijgen?

Ik ben van mening dat je minder producten moet gebruiken, maar wel van betere kwaliteit. 

Een goede huidverzorging hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd in beslag te nemen. Zorg er gewoon voor dat je de juiste producten gebruikt en volg dit 1-2-3-4 stappenplan voor een mooie huid in slechts 10 minuten per dag.

Stap 1: reinig jouw huid met een milde, zachte cleanser

Om jouw huid gezond te houden is het essentieel dat ze eerst grondig gereinigd wordt. Make-up, vuil en verontreiniging van buitenaf moeten immers dagelijks verwijderd worden.

Maar… zorg er voor dat je hiervoor een milde, zachte cleanser gebruikt. Veel reinigingsproducten bevatten zepen, parfums en irriterende stoffen, die meer kwaad dan goed doen voor onze huid.

Onze Gentle Cleanser is een zijdezachte reinigingscrème voor dagelijks gebruik met natuurlijke, pure ingrediënten, vrij van zepen, irriterende stoffen en parfum.

Het bevat biologisch actieve ingrediënten zoals banaan extract, kokosolie en abrikozenpit olie en reinigt de huid zonder het natuurlijke microbioom te beschadigen of de huid uit te drogen.

Nu jouw huid grondig gereinigd is, is ze klaar voor stap 2.

Stap 2: kalmeer, verfris en hydrateer de huid

Uit ervaring weet ik dat veel vrouwen deze stap overslaan.

Maar als je opnieuw een gezonde, stralende huid wil is het essentieel om na het reinigen van jouw huid een hydraterende toner te gebruiken.

Een kwalitatieve toner kalmeert, herstelt en hydrateert onze huid. Het houdt de Ph-waarde van de huid in balans, maximaliseert het effect van een serum en moisturizer en ondersteunt het microbioom (de natuurlijke beschermlaag van de huid).

Onze Tender Toner is een hydraterende toner met een laagmoleculair hyaluronzuur. Deze geeft de huid een zichtbare boost door het herstellen van de vochtbalans.

Het resultaat is een merkbaar glad, zacht en soepel resultaat.

Stap 3: voed met hyaluronzuur, peptides en fruitextracten

Nu de huid gereinigd, gekalmeerd en gehydrateerd is, is het tijd om ze intens te voeden met hoogwaardige ingrediënten.

Dit doe je met een kwalitatief, herstellend en voedend serum. Het grote voordeel van een serum is dat het erg hoge concentraties aan actieve ingrediënten bevat. 

De bedoeling is om jouw huid te voeden zodat de o zo belangrijke celvernieuwing optimaal kan verlopen. Daarom kies je best voor een herstellende serum met hyaluronzuur en peptides (zeker als je 40+ bent), zoals ons Rejuvenating Serum.

Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel in de onderste lagen van onze huid. Het bindt beter aan water dan eender welk andere ingrediënt, waardoor het niet enkel de huid hydrateert, maar ook de vochtbalans herstelt en de huidcellen in de hoornlaag fixeert. Hierdoor wordt het huidoppervlak gladder en steviger.

Peptides zijn de kleinste bouwstenen van levende cellen en zijn onmisbaar voor het celherstel en een gezonde celvernieuwing. Ze staan bekend om hun krachtig anti-rimpeleffect op korte termijn. 

Stap 4: breng een moisturizer aan om vocht en ingrediënten vast te houden en te beschermen tegen invloeden van buitenaf

Als laatste stap breng je een moisturizer aan (dag- en nachtcrème) om de epidermis (dit is de bovenste huidlaag) te helpen herstellen, om vocht en actieve ingrediënten vast te houden in de huid en om jouw huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. 

Denk aan zon, wind, koude en droge lucht.

Onze Magic Moisturizer doet het allemaal. 

En nog een beetje meer (deze heet natuurlijk niet voor niets “Magic Moisturizer)

Het is een moisturizer met hoge concentraties hyaluronzuur, peptides, vitamine C en vitamine E om de huid te voeden en beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Deze moisturizer “sluit” onze poriën zodat microstoffen van buitenaf niet in de huid kunnen dringen. Dit is een belangrijk aspect om voortijdige huidveroudering tegen te gaan.

Daarnaast levert het massa’s vitaminen, anti-oxidanten, hyaluronzuur en peptiden om fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar te helpen maken.

Onze huid is enorm veerkrachtig en sterk. Met deze 4 stappen en in slechts 10 minuten per dag bescherm, voed en hydrateer je jouw huid voor het best mogelijke resultaat.

Al onze producten zijn ontwikkeld voor vrouwen vanaf 40 jaar en bevatten hoogwaardige ingrediënten die het celherstel en de celvernieuwing optimaal ondersteunen.

Groetjes,
Amy

PS: wil je meteen aan de slag en jouw huid intens voeden, hydrateren en beschermen met natuurlijke verzorgingsproducten?

Voor de eerste 50 beslissers bied ik het complete “1-2-3-4 huidverzorgingspakket” aan met een mooie korting op de normale verkoopprijs (én je ontvangt tijdelijk een Rose Quartz roller t.w.v. €35 gratis)