skip to Main Content

Slimmer in de zon Campagne

Ik schreef de afgelopen dagen al heel wat artikels over hoe je veilig de zon in moet, welke zonnecrème je het beste kan gebruiken, waarom je aftersun best wél smeert, …

Maar hier het bewijs dat niet alleen ik er zo over denk! Het is echt super belangrijk om je huid goed te onderhouden.

Nu misschien wat ‘meer werk’, maar het loont echt in de toekomst ;-).

Ook de Stichting Tegen Kanker voert hiervoor uitgebreid campagne. Ze hebben er zelfs een hele website voor in elkaar gestoken: Slimmer In De Zon

Onderstaand filmpje vond ik gewoon té goed om niet te delen:

Pas dus zeker op in de zon, anders ga je veel te vroeg op je moeder lijken.

Some of us like it, some of us don’t :-D.

Op de website vind je onder andere tips & tricks, zonnen voor dummies, allerlei weetjes, mythes, en nog zoveel meer.

Hierbij dus zeker nogmaals de boodschap: bescherm je huid als je de zon in gaat!!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x