skip to Main Content

Smoothies (vol antioxidanten) voor een gladde huid

Als je een mooie gladde huid met zo weinig mogelijk rimpels wilt, dan helpt het helaas niet alleen om er van buiten wat op te smeren.

Je huid moet ook van binnenuit gevoed worden…

Een eerste stap kan het drinken van smoothies zijn.

Kies voor groenten en fruit, die rijk zijn aan antioxidanten. Er zijn talrijke vruchten die echt wel helpen om een stevige en stralende huid te krijgen.

Vruchten die rijk zijn aan antioxidanten zijn bijvoorbeeld:

  • watermeloen
  • aardbeien
  • frambozen
  • bosbessen
  • ananas
  • blauwe druiven

Als je deze combineert met groenten en fruit die rijk zijn aan Vitamine C, zal je huid helemaal gaan stralen.

Vitamine C zit onder andere in volgende groenten en fruit:

  • roze pompelmoes
  • appel
  • paprika
  • citrusvruchten

Je kan eindeloos combineren met heerlijke ingrediënten en zo ook je huid weer opknappen.

Rimpels kan je op die manier voorkomen, je houdt je huid jong en stevig én je voorkomt huidveroudering.

Mijn lievelingscombinatie is bosvruchten – zo’n mix die je in de diepvriesafdeling van de supermarkt kan kopen. Is nog snel en gemakkelijk ook ;-). Daarbij wat yoghurt om het smeuïg te maken, en genieten!

Om je al wat op weg te helpen, zal ik hieronder enkele receptjes voor je opsommen. Combinaties waarvan ik vind dat ze lekker zijn.

Je kan de ingrediënten mixen in een blender, maar als je deze niet hebt kan het ook met een staafmixer.

Grapefruit-frambozen smoothie

Schil 2 roze pompelmoezen en kijk doe de pitjes er eventueel uit. Mix deze samen met 200 gram frambozen en een klein potje magere yoghurt.

Druiven-ananas smoothie

Mix een kopje blauwe druiven (zonder pitjes!) samen met een halve verse ananas. Klein potje yoghurt erbij en shake it!

Tip: Heb je geen yoghurt in huis, kan je ook melk gebruiken. Het kan hierdoor wel iets vloeibaarder zijn… Dit kan je dan weer oplossen door er meer fruit in te doen.

Degenen die ook een slowjuicer of sapmachine hebben (je kent ze wel: je steekt een wortel er vanboven in, en het sap loopt er vanonder uit), kunnen nog een stapje verder gaan:

Appel-ananas-watermeloen smoothie

Schil 2 appelen en snij ze in kleine stukjes. Mix deze samen met een halve verse ananas, een vierde watermeloen en het sap van een paprika en appel.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wil je écht op weg naar een gezonde huid, dan hecht je best meer aandacht aan wat er van BINNEN in jouw lichaam gebeurt. Veel vrouwen beseffen immers niet dat een mooie huid daar ontstaat.

Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens 100% puur natuur is.

Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” van ALLES in ons lichaam en de aminozuren threonine, serine, glycine proline zijn nodig om een stevige, elastische huid te kunnen produceren. Als je zo lang mogelijk een mooie, strakkere huid wil behouden, raad ik je daarom aan om jouw gezond eetpatroon aan te vullen met Beauty Essentials.

Wil je me wel een plezier doen? Omdat mijn voorraad beperkt is en het productieproces tijdrovend en duur is, wil ik het product voorbehouden voor lezeressen die consequent dagelijks 4 tot 6 tabletjes innemen en er op die manier goede resultaten mee gaan boeken.

Als je niet van plan bent om het dagelijks (en in de juiste dosering) te gaan gebruiken, wil ik je vragen om niet te bestellen en zo een andere lezeres de kans te geven om het in huis te halen.

Ga je het wel consequent dagelijks in de juiste dosering gebruiken, klik dan hier om een voorraadje in huis te halen.

Groetjes,

Amy


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend