Search
Close this search box.

Hoe krijg je snel meer energie?

Een tijdje geleden heb ik een artikel geschreven over 5 voedingsmiddelen die je meteen een energieboost geven.

Daar heb ik zo ontzettend veel reacties, vragen en feedback op gekregen dat ik een beetje versteld stond.

In de eerste plaats over het aantal reacties en in de tweede plaats omdat 98% van de vragen ongeveer zo gingen: “ik ben de laatste tijd echt vreselijk moe, weet je nog iets wat ik kan doen om meer energie te krijgen?”

En dat verbaast me eigenlijk wel… want ik heb in het verleden toch al een aantal keer gesproken over Greens Power (die groene mix van superfoods die een heleboel vitaminen, mineralen, probiotica, vezels en antioxidanten levert) en zo onze gezondheid en energieniveau een serieuze “boost” geeft.

De meeste lezeressen die ik op Greens Power wees, schoten meteen in actie en haalden een paar potten in huis. 

Maar… een paar waren ook heel sceptisch en “geloofden niet in al die poedertjes en pilletjes”.

Begrijpelijk, want onder ons gezegd: er wordt heel wat brol verkocht op internet. 

Het lijkt wel alsof iedere maand een “nieuwe ontdekking” wordt gedaan.

Meestal in één of andere warme, exotische bestemming en meestal zijn het extracten van een onbekende vrucht die wonderen gaan doen voor jouw lijn, haren, energiepeil, enz..

Greens Power is een product dat al jaren op de markt is, gecontroleerd is door het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen), een NUT nummer heeft ontvangen en volledig natuurlijk wordt geproduceerd met ingrediënten die hun nut voor onze gezondheid hebben bewezen. 

Dus geen vulstoffen of synthetische ingrediënten maar alles puur natuur.

Geconcentreerd gerstegras

Een ingrediënt met sterk basische eigenschappen dat bijdraagt aan een gezonde ph-waarde van het lichaam. 

Het is één van de rijkste voedingsbronnen op aarde: rijk aan eiwitten, bevat 30x meer vitamine B1 dan koemelk, vitamine B2, B6, grote hoeveelheden vitamine B12 en vitamine C, calcium, koper, ijzer, mangaan, fosfor, kalium en magnesium

Fruits & Greens

Flavanoïdencomplex bestaande uit een zeer sterk geconcentreerd extract van 22 verschillende soorten groenten en fruit: paprika, gember, broccoli, kool, boerenkool, bloemkool, spinazie, groene thee extract, framboos, banaan, kiwi, mango, pruim, limoen, veenbes, ananas, sinaasappel, grapefruit, kers, citroen, tarwegras en luzerne.

Chlorella

Chlorella is een groene zee-alg die door zijn unieke structuur toxische stoffen (zoals pesticides, zware metalen en fluoride) in het lichaam aantrekt en naar buiten transporteert.

Het levert massa’s chlorofyl, dat de aanmaak van rode bloedcellen bevordert, ontsmettend werkt en de groei van bacteriën in het lichaam remt.

Enzymencomplex uit gefermenteerde rijst

Enzymen zijn belangrijk voor een goede darmflora, een gezonde spijsvertering en vlotte stoelgang. 

Eénzijdige voeding, het gebruik van medicijnen of stress heeft een negatief effect op de darmflora.

Gecombineerd vezelcomplex

Vezels zijn belangrijk voor een goede darmtransit, zorgen lang voor een verzadigd gevoel en stimuleren de werking van de darmen. 

Dit complex bestaat uit oplosbare en niet-oplosbare appel- en pectinevezels, tarwekiemen en gemicroniseerde tarwezemelen.

groene spirulina in een glas water

Spirulina

Deze blauw-groene alg bevat 25x meer bètacaroteen dan wortelen, 12x meer ijzer dan lever, is de rijkste bron van vitamine A, bevat 60% eiwit (terwijl dit bij vlees maar 27% is), rijkste plantaardige bron van GLA (essentiële vetzuren), rijke bron van vitamine E en is het enige voedsel dan 96 sporenelementen bevat.

Spirulina is rijk aan vitaminen, eiwitten, essentiële aminozuren, omega 3-vetzuren, essentiële vetzuren en allerlei mineralen.

Probiotica

Goede bacteriën in ons maag-darmstelsel zijn belangrijk voor een gezonde huid, een sterk immuunsysteem en een vlotte spijsvertering. 

Probiotica leveren massa’s goede bacteriën en zijn daarom heel belangrijk voor de goede werking van ons spijsverteringsstelsel.

Policosanol complex

Policosanol wordt gewonnen uit suikerriet en is belangrijk voor een goede balans tussen HDL-, LDL cholesterol en triglyceriden in het bloed.

Acerola (bevat 80x meer vitamine C dan sinaasappels)

Acerola bevat waanzinnig veel vitamine C, dat belangrijk is voor een elastische, soepele huid. Daarnaast levert acerola ook vitamine A, B1 en B2.

Groene thee extract

De werkzame stof uit groene thee is EGCG en dat is bekend omdat het ons metabolisme stimuleert, de weerstand verhoogt, bacteriën en ontstekingen afremt, gezond is voor hart- en bloedvaten, het cholesterolgehalte helpt verlagen en het lichaam beschermt tegen vrije radicalen.

Het geeft meer natuurlijke energie, zodat je de hele dag de zaken kan doen die je graag wil doen.

Vitis vinifera (krachtig anti-oxidant uit rode wijn)

Levert flavonoïden, resveratrol, anti-oxidanten en een heleboel vitaminen, mineralen en polyfenolen. De werkzame stof uit rode wijn is gezond voor hart en bloedvaten en bestrijdt vrije radicalen, een grote factor bij veroudering.

Siberische ginseng

Krachtig tegen stress en vermoeidheid, verhoogt de weerstand en stimuleert celherstel. Bevordert het concentratievermogen en geheugen.

100% natuurlijk en veilig

Greens Power bevat enkel toegelaten natuurlijke ingrediënten in de juiste dosering en wordt binnen de EU geproduceerd en verpakt. 

Het product is geregistreerd bij het F.A.V.V. (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) onder het nummer NUT PL/873/11.

Hoe gebruik je het?

Het gebruik is simpel: los ’s morgens 1 schepje poeder op in een glas water. Even flink roeren en opdrinken. 

Drink gedurende de dag 8 tot 10 glazen water zodat de afvalstoffen optimaal afgevoerd kunnen worden

Als je interesse hebt om jouw energiepeil (en gezondheid) een serieuze “boost” te geven, klik dan hier om een voorraadje in huis te halen (hier vind je ook alle informatie en vaak gestelde vragen over Greens Power terug)

Groetjes,

Amy
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deel dit artikel met vriendinnen

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Pinterest

lees ook zeker deze artikels...