Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Snoepen tijdens de feestdagen

Niet snoepen vind ik altijd heel moeilijk. Ik kom altijd zo vlug in de verleiding… Zeker met de feestdagen!

De Sint bracht al heel wat snoep mee, mijn ziekenbezoek denkt blijkbaar ook dat ik omkom van de honger: pralines, taart, gebakjes, mandjes met zoute snacks – lieve familie en vrienden: STOP! ;-)

En het is toch zonde om dat allemaal weg te gooien ;-).

Maar ik heb goed nieuws: SNOEPEN MAG!

Je moet jezelf alleen wat in de hand houden en zorgen dat je niet teveel snoept.

Gemakkelijker gezegd dan gedaan, I know. Dus hier zijn wat tips die ik vond op een webblog over afvallen ;-)

1. Wat je snoept maakt eigenlijk niet uit. Het kan chocolade zijn of marsepein, en het ene bevat al meer calorieën dan het andere… Let dus beter of de hoeveelheid die je snoept, dan op wat je snoept.

2. Of je nu 1 praline eet of 10, ze gaan echt niet anders gaan smaken. De eerste is even lekker als de 10e… Als je echt zin hebt in een praline, neem er dan eentje. Ga je echter niet liggen overeten, want pas dan zal dit negatieve gevolgen hebben voor je gewicht!

3. Denk vooruit ;-). Het is een gemakkelijk excuus om je gewichtstoename in januari te danken aan de feesten, maar als je slim bent haal je gezonde snacks in huis. Snoepgoed mag misschien niet ontbreken, oké, maar haal het pas op het laatste moment in huis. Dan kan je eerder al niet in de verleiding komen. Bepaal tot slot op voorhand hoeveel snoepmomenten je per dag mag hebben, en dan kan je zonder schuldgevoel dat speculaasje bij de koffie opeten ;-).

4. Naast vooruit denken kan je ook vooruit werken: verminder nu het aantal calorieën en ga meer sporten. Zo bouw je een buffer op om de eetfestijnen tijdens de feestdagen op te vangen. Want meestal komt van die goede voornemens in januari om die kilo’s weer kwijt te spelen niet veel in huis, en blijven ze hangen…

Snoep jij meer tijdens de feestdagen? Of hoe hou jij jezelf ‘onder controle’?

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy