Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Spataders voorkomen

Eerste regel bij spataders: raadpleeg je huisarts of een hart- en vaatspecialist om te bekijken of de spataders al dan niet moeten worden verwijderd.

Er mogen vandaag dan tal van mogelijkheden bestaan om spataders efficiënt te behandelen, we blijven er natuurlijk liefst helemaal van gespaard. Waterdichte preventiemaatregelen bestaan er helaas niet, maar wie een aantal zaken in acht neemt, kan het risico wel aanzienlijk beperken.

Ik vond in het artikel ‘weg met die spataders’ op fiftytoo.be een aantal tips om spataders zelf te voorkomen.

Ook op GoedGevoel.be kwam ik een aantal leuke tips tegen in het artikel ‘Tips om spataders te voorkomen’.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy