skip to Main Content

Spirulina – het groene superfood!

Het ziet er op het eerste gezicht waarschijnlijk niet echt aanlokkelijk uit: het heeft een krachtig, bijzonder aroma met een duidelijke en intense groene kleur.

Maar afgezien van de rare en ongewone uitstraling, wordt spirulina gezien als een echt superfood, omdat het in staat is om je een enorme hoeveelheid verschillende voedingsstoffen te geven.

Verschillende gezondheidsorganisaties raden het aan om het aan je dieet toe te voegen in de vorm van een voedingssupplement.

De NASA heeft spirulina zelfs toegevoegd aan het dieet van astronauten die op ruimtemissies zijn, wat je waarschijnlijk wel een idee geeft dat dit natuurlijke product een hoge voedingswaarde heeft.

Maar wat is spirulina nu eigenlijk?

Spirulina is simpel gezegd een blauwkleurig zeewier. Het interessante van spirulina is, dat het veel meer verteerbare eiwitten (60%) dan bijvoorbeeld rundvlees (27%) bevat en ook een grote hoeveelheid voedingsstoffen, die zeer bevorderlijk voor je lichaam zijn.

Het bevat 12x meer ijzer dan lever, is de rijkste bron van vitamine A, daarnaast ook B1, B5, B6, E, H en foliumzuur.

Wist je dat spirulina je kan helpen om gewicht te verliezen?

Het gebruik van spirulina heeft een eetlustverminderend effect. Het creëert snel het gevoel van volheid. Dit komt omdat het niet alleen rijk is aan verschillende voedingsstoffen, eiwitten en mineralen, maar ook zeer goed voldoet aan dieetbehoeften en de vraag van je lichaam naar meer voedsel vermindert.

Nog een belangrijk aspect van spirulina dat je moet weten, is dat het anti-oxidanten bevat die je helpen om jong te blijven, omdat het ouderdomsverschijnselen vertraagt.

Dit voordeel is vooral merkbaar in de huid, nagels en de uitstraling van je haar en gezondheid.

Naast Beauty Essentials gebruik ik iedere dag een schepje Greens Power.

Naast spirulina levert Greens Power nog tal van voedingsstoffen (maar liefst 50!) die mijn lichaam een intensieve reiniging geven, de Ph-waarde in balans houden, bijdragen aan een normale spijsvertering en stoelgang en ongelooflijk veel essentiële voedingsstoffen levert.

Klik hier voor meer informatie over dit superfood-product.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x