Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Sport als alternatief voor slaapmedicatie

Ik ben goed bezig ;-)

Wie elke week minstens 2,5 uur matig tot intensief sport, slaapt duidelijk beter dan zij die nooit sporten.

Amerikaans onderzoek vestigt nog maar eens de aandacht op het belang van regelmatige lichaamsbeweging voor de gezondheid.

Een gezonde slaap is een minder evident voordeel van bewegen – maar voor mij wel eentje dat de moeite is. In een maatschappij waar heel wat mensen kampen met slaapproblemen, is het dus goed om weten dat sport een gezonde remedie is tegen slapeloosheid.

Klik hier verder naar fiftytoo.be om het volledige artikel te lezen.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy