Sport als alternatief voor slaapmedicatie

Ik ben goed bezig ;-)

Wie elke week minstens 2,5 uur matig tot intensief sport, slaapt duidelijk beter dan zij die nooit sporten.

Amerikaans onderzoek vestigt nog maar eens de aandacht op het belang van regelmatige lichaamsbeweging voor de gezondheid.

Een gezonde slaap is een minder evident voordeel van bewegen – maar voor mij wel eentje dat de moeite is. In een maatschappij waar heel wat mensen kampen met slaapproblemen, is het dus goed om weten dat sport een gezonde remedie is tegen slapeloosheid.

Klik hier verder naar fiftytoo.be om het volledige artikel te lezen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?