Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Sportblunders na een ‘time-out’ vermijden?

Deze én vorige week hebben mijn man en ik allebei een aantal dagen languit op de zetel gelegen, niet voor het plezier – maar wel omdat we lamlendig ziek waren!

Alle spieren deden pijn, geen eetlust, koorts, hoofdpijn, buikpijn, … ik denk dat zowat alle symptomen de revue zijn gepasseerd.

En net toen ik zo goed bezig was met mijn nieuwe sportschema!

BUMMER! Alles om zeep :-(

Ik was veel minder gaan sporten, waar ik normaal 3 keer per week naar de fitness trok, was ik nu op 10 dagen amper één keer tot daar geraakt.

Vandaag vol goede moed er terug tegen aan dus… deze week een beetje éxtra gas geven!

Totdat ik het volgende artikel op de site van Goed Gevoel las : ‘Vermijd deze blunders na een sportpauze.’

Ai, mijn idee van een beetje extra te doen en de schade proberen in te halen meteen ontkracht – geen goed idee volgens de eerste blunder: *Inhaalmanoeuvre*

Het maakt niet uit of je weken of zelfs maanden ‘out’ bent geweest, het heeft geen zin om jezelf over je grenzen te jagen omdat je de noodzaak voelt om de schade in te halen. Overdrijven zorgt niet alleen voor pijnlijke spieren, maar vergroot ook de kans op (nieuwe) blessures. Bouw zeker de eerste week aan een rustig tempo op. Laat de persoonlijke records maar even voor wat ze zijn.

Wil je weten welke blunders je nog zoal kan maken? Klik dan snel verder naar het artikel!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy