skip to Main Content

Stappenplan om je handtas mooi en opgeruimd te houden

Afgelopen maandag was ik jarig – hiep hiep hoera voor mij – en kreeg ik van mijn man een nieuwe handtas :-)

Zie foto hierboven – handtas Lies van Mamzel ;-)

Een kleiner formaat als ik eerst had, want ik sleurde wat mee iedere dag. Ah ja, veel plaats, veel spullen… Meteen ook even de kans om grote schoonmaak te houden in mijn handtas.

Ik kan blijkbaar écht wel met minder op stap iedere dag

Zie hieronder mijn stappenplan voor een mooie én opgeruimde handtas.

1. Maak je handtas leeg. Hou em ondersteboven en zorg ervoor dat ie helemaal stof- en kruimelvrij is. Ga er desnoods even met een vochtige doek door (of zelfs de kruimeldief).

2. Gooi alle rommel/prullen weg, leg alle overbodige spullen opzij – deze mogen niet meer terug in je tas. Wees streng!

3. Maak een selectie van alle belangrijke dingen die er wél in horen. Bijvoorbeeld je portemonnee, je gsm, je sleutels, agenda, make-up, …

4. Stond make-up op je lijstje, schaf je dan een leuk toilettasje aan, stop hier voortaan je make-up in. Zo voorkom je make-up vlekken in de voering van je tas én je hebt al je make-up gemakkelijk binnen handbereik. Handig als je snel even je make-up wilt bijwerken.

5. Gebruik alle vakjes van je handtas om je spullen systematisch op te bergen.

6. Nog een moeilijke – wees consequent. Stop alles ook steeds weer terug in de vakjes waar je het zojuist hebt in gedaan. Snoeppapiertjes, onbelangrijke kassabonnetjes, parkeerbonnetjes, winkelbriefjes… die je normaal snel in je handtas gooit… meteen wegdoen!

7. Nog op zoek naar een nieuwe handtas? Hou dan rekening met volgende tips: Koop een stevige, niet te grote (anders neem je toch weer teveel mee) met veel vakjes en opbergmogelijkheden.

Succes!

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x