De meeste vrouwen beseffen dit niet (en ook het overgrote deel van de "experts" hechten er vrijwel geen aandacht aan), maar...

Een mooie huid met minder fijne lijntjes en rimpels ontstaat van binnen in ons lichaam

(en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

Gratis stappenplan leert je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt, met 100% natuurlijke ingrediënten

Vul hier beneden jouw emailadres in en ontvang het stappenplan in jouw mailbox:

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.

Want wat veel lezeressen niet beseffen, is dat een gezonde, strakke en mooie huid van binnen in ons lichaam ontstaat (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant opsmeert)

In dit stappenplan ontdek je onder andere:

  • Het voedingspatroon om rimpels te verminderen (weet je welke voedingsmiddelen veel collageen leveren en welke je best vermijdt omdat ze ontstekingen in de huid veroorzaken?)
  • De 2 organen die essentieel zijn voor een mooie, strakke huid. Hou ze zo gezond mogelijk en je bent al goed op weg naar een strakkere, egalere huid)
  • De 4 belangrijke stoffen voor de elasticiteit en stevigheid van onze huid (het blijft me verbazen dat experts hier vrijwel geen aandacht aan schenken)
  • Waarom je verzorgingsproducten met EDC’s best vermijdt. Ze kunnen zorgen voor stemmingswisselingen, overgewicht en gooien jouw hormonen overhoop
  • Simpele gezichtsoefeningen voor een strakke huid (doe deze oefeningen een paar minuten per dag en je merkt na enkele weken al een duidelijk verschil in jouw huid)
  • Gemakkelijke receptjes om zelf thuis een voedende crème, gezichtsmasker en nachtserum te maken
  • En natuurlijk behandel ik graag al jouw vragen die je na het lezen nog hebt. Je weet wel: je mailt mij en ik mail jou terug ;-)

Wil je dit stappenplan graag gratis in jouw mailbox ontvangen? Vul dan hier beneden jouw beste emailadres in en het komt meteen jouw kant op.

Groetjes,

 

Amy x