Studie wijst uit: daarom verrimpelen vrouwen eerder rond hun mond dan mannen!

Het is iets waar veel vrouwen het nogal moeilijk mee hebben, de rimpels rond hun mond of op hun bovenlip.

Eerder schreef ik al dit artikel met tips om deze rimpeltjes te voorkomen en/of verminderen.

Maar nu is er ook een Nederlandse studie die een mogelijke oorzaak heeft gevonden, toch voor het feit waarom mannen langer rimpelloos blijven rond hun mond dan vrouwen.

En neen, het is niet omdat wij vrouwen graag koffiekletsen ;-)

Klik hier verder naar het artikel op BeautyJournaal.nl ‘Nieuwe studie wijst uit…’

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?