skip to Main Content

Studie wijst uit: daarom verrimpelen vrouwen eerder rond hun mond dan mannen!

Het is iets waar veel vrouwen het nogal moeilijk mee hebben, de rimpels rond hun mond of op hun bovenlip.

Eerder schreef ik al dit artikel met tips om deze rimpeltjes te voorkomen en/of verminderen.

Maar nu is er ook een Nederlandse studie die een mogelijke oorzaak heeft gevonden, toch voor het feit waarom mannen langer rimpelloos blijven rond hun mond dan vrouwen.

En neen, het is niet omdat wij vrouwen graag koffiekletsen ;-)

Klik hier verder naar het artikel op BeautyJournaal.nl ‘Nieuwe studie wijst uit…’

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend