skip to Main Content

Suikervervangers: wat gebruik je best wel en wat niet?

Ik probeer te minderen met suiker – en dan bedoel ik serieus minderen.

Ik gebruik al veel meer Stevia, alhoewel ik dit soms een vreemde nasmaak vind hebben en ik mijn balans hier niet altijd in vind om het in gerechten te gebruiken.

Ahornsiroop gebruik ik ook al wel eens, maar dat kan je dan weer niet in je koffie doen…

Tot voor kort gebruikte ik ook meer geraffinneerde suikers omdat ik dacht dat dat gezonder was, ook gebruikte ik zoetjes voor in de koffie – 2 dingen die ik dus al van mijn gezonde lijst heb geschrapt!

Wil je meer weten over gezonde/ongezonde suikers en de misverstanden die er vaak optreden? Of welke suikervervangers nu het beste zijn?

Ik vond een héél erg interessant artikel op EnergiekVrouwenAcademie dat de moeite waard is.

Klik hier om het te lezen!

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend