Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Suikervrije snoepjes zelf maken

Bron foto: www.mommypotamus.com

Ik snoep graag, heel graag… maar ik ben geen fan van de suiker die in snoep vaak overheerst.

Niet alleen omdat het niet goed is voor mijn lijn, maar ook omdat suiker het verouderingsproces versnelt. En deze tweede reden begint de laatste tijd toch meer de bovenhand te nemen.

Gezond eten en koken is één ding, maar gezond snoepen is niet altijd zo gemakkelijk.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar receptjes voor suikervrije snoepjes en kwam onderstaand ge-wel-dig lekker recept tegen, snel klaar en supereenvoudig.

Het enige dat je nodig hebt is vers sinaasappelsap (belangrijk – zonder toegevoegde suikers), vers of bevroren rood fruit en gelatine.

Klik hier verder voor het originele recept én nog 3 andere recepten voor suikervrij snoepplezier :-)

No kidding? Zo gemakkelijk is het dus om zelf lekker en suikervrij snoep te maken.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy