Tangle Teezer tegen klitten in je haar

Hebben jullie al van Tangle Teezer gehoord?

Het is dé favoriet in beautyland, maar het heeft even geduurd vooraleer ik besefte waarom het zo was.

Toen ik de naam Tangle Teezer voor het eerst hoorde, dacht ik dat het iets met het ‘tweezen’ te maken had, ik dacht meteen aan epileren, het ding ook nooit tegoei bekeken ;-)

Ik had misschien beter eerst wat online opgezocht ;-) Dit heeft namelijk niks met epileren te maken, maar met anti-klit.

Heb jij ook lang haar waar vaak klitten in opduiken? Dan is dit dé oplossing voor jou:

tangle-teezer

Ok, het ziet er totaal niet uit als een borstel, een rare ovale vorm, van plastiek en in allerlei flashy kleurtjes met deco op te verkrijgen ;-)

Je weet ondertussen wel dat het aangeraden wordt om je haren niet te kammen als ze nat zijn, want zo beschadig je nl. je haar. Maar met de Tangle Teezer kan dit WEL :-) De ‘borstelhaartjes’ zijn van zacht plastiek en zijn zo heel zacht voor je haar.

De Tangle Teezer ligt ook enorm handig in de hand.

Kijk even op de site van ‘haarproducten.nl’ voor meer info, kleurtjes, prijzen, tips, …

In onderstaande video kan je zien hoe gemakkelijk én handig de Tangle Teezer is:

Verkoopsprijs – Tussen de 10 en 15 euro.

Heb jij em al in huis? Wat zijn jouw ervaringen met de Tangle Teezer?

Ps: De Tangle Teezer (de roze natuurlijk) is de énige kam waarmee ik aan mijn dochtertje haar haren mag komen, alle anderen doen ‘pijn’ ;-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?