Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Tangle Teezer tegen klitten in je haar

Hebben jullie al van Tangle Teezer gehoord?

Het is dé favoriet in beautyland, maar het heeft even geduurd vooraleer ik besefte waarom het zo was.

Toen ik de naam Tangle Teezer voor het eerst hoorde, dacht ik dat het iets met het ‘tweezen’ te maken had, ik dacht meteen aan epileren, het ding ook nooit tegoei bekeken ;-)

Ik had misschien beter eerst wat online opgezocht ;-) Dit heeft namelijk niks met epileren te maken, maar met anti-klit.

Heb jij ook lang haar waar vaak klitten in opduiken? Dan is dit dé oplossing voor jou:

tangle-teezer

Ok, het ziet er totaal niet uit als een borstel, een rare ovale vorm, van plastiek en in allerlei flashy kleurtjes met deco op te verkrijgen ;-)

Je weet ondertussen wel dat het aangeraden wordt om je haren niet te kammen als ze nat zijn, want zo beschadig je nl. je haar. Maar met de Tangle Teezer kan dit WEL :-) De ‘borstelhaartjes’ zijn van zacht plastiek en zijn zo heel zacht voor je haar.

De Tangle Teezer ligt ook enorm handig in de hand.

Kijk even op de site van ‘haarproducten.nl’ voor meer info, kleurtjes, prijzen, tips, …

In onderstaande video kan je zien hoe gemakkelijk én handig de Tangle Teezer is:

Verkoopsprijs – Tussen de 10 en 15 euro.

Heb jij em al in huis? Wat zijn jouw ervaringen met de Tangle Teezer?

Ps: De Tangle Teezer (de roze natuurlijk) is de énige kam waarmee ik aan mijn dochtertje haar haren mag komen, alle anderen doen ‘pijn’ ;-)

3 "onbekende" stoffen voor dik, glanzend haar

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, dik en glanzend haar van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 3 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van sterke haarfollikels en haren van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy