Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Test – 10 vragen: wist je dit over de menopauze?

Over de menopauze wordt heel veel gesproken, net zoals over elke andere belangrijke en vaak gevreesde fase in het leven van een vrouw.

Maar eigenlijk zijn er veel misvattingen over deze levensfase.

Ieder van ons heeft wellicht al verschrikkelijke verhalen gehoord over vage kennissen die in de menopauze beland zijn. Weet je nog, met bevallingen was dat net hetzelfde, één keer zwanger en je hoorde de verschrikkelijkste bevallingsverhalen – net of je daar dan nood aan had?

Met de menopauze is het niet anders, maar wat weet jij nu eigenlijk over deze levensfase: Laten we eens kijken wat hier allemaal van waar is!

Klik hier verder om de menopauze-test te doen.

Je krijgt 10 stellingen voorgeshoteld waar je met ‘waar’ of ‘niet waar’ kan antwoorden. Natuurlijk krijg je achteraf ook de juiste uitleg te zien bij elke stelling.

Wat is jouw score? Deel ze via de reacties!

Met enig schaamrood op mijn wangen moet ik zeggen dat ik slechts 5/10 scoorde, blijkbaar zijn er bij mij ook heel wat misvattingen ingeprent ;-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy