Test – 10 vragen: wist je dit over de menopauze?

Over de menopauze wordt heel veel gesproken, net zoals over elke andere belangrijke en vaak gevreesde fase in het leven van een vrouw.

Maar eigenlijk zijn er veel misvattingen over deze levensfase.

Ieder van ons heeft wellicht al verschrikkelijke verhalen gehoord over vage kennissen die in de menopauze beland zijn. Weet je nog, met bevallingen was dat net hetzelfde, één keer zwanger en je hoorde de verschrikkelijkste bevallingsverhalen – net of je daar dan nood aan had?

Met de menopauze is het niet anders, maar wat weet jij nu eigenlijk over deze levensfase: Laten we eens kijken wat hier allemaal van waar is!

Klik hier verder om de menopauze-test te doen.

Je krijgt 10 stellingen voorgeshoteld waar je met ‘waar’ of ‘niet waar’ kan antwoorden. Natuurlijk krijg je achteraf ook de juiste uitleg te zien bij elke stelling.

Wat is jouw score? Deel ze via de reacties!

Met enig schaamrood op mijn wangen moet ik zeggen dat ik slechts 5/10 scoorde, blijkbaar zijn er bij mij ook heel wat misvattingen ingeprent ;-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?