Content voor Ingelogde Gebruikers

The Beauty Gun – de nieuwste techniek voor huidverjonging?

5 minuutjes – Heb jij die ervoor over?

Afgelopen vrijdag bracht ik mijn 6-wekelijks bezoekje aan mijn HuidExperte Diane Thijs van huidinstituut l’Art de Beauté in Hasselt.

Na een vermoeiende verhuis waren de 2 uurtjes rust en verwennerij meer dan welkom.

Diane vertelde me over iets nieuws dat ze vanaf nu gaat aanbieden in haar instituut – het Beauty Gun.

Even een twijfel op mijn gezicht, een pistool, gericht op mijn gelaat?

13055518_1142917782405914_8228847471448757301_n

Wat is het?

Het CooLifting pistool of Beauty Gun schiet onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur op de gezichtsweefsels.

Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen.

Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.

De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt een (om het even moeilijk te zeggen) paradoxale vaatbeweging: vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop.

Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.

Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.

De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.

Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

Wat zal je tijdens en na de sessie voelen?

De procedure verloopt pijnloos. De druk en de temperatuur van de actieve stoffen die worden toegediend, worden technisch gecontroleerd. Bovendien wordt u geen enkel onbehaaglijk gevoel gewaar. Na de sessie is geen speciale zorg vereist.

Hoeveel sessies heb je nodig?

Na één enkele sessie van 5 minuten met CooLifting ziet je huid er weer net zo uit als 10 jaar geleden. Maar het beste resultaat heb je na 8 weken kuren: 8 behandelingen maximum, soms volstaan 6 er al: afhankelijk van je huidprobleem.

Je huidspecialist geeft je een advies op maat over de tussentijd tot de volgende sessie.

Welk resultaat merk je?

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.

Op donderdag 28 april houdt Diane in haar Huidinstituut een info- en testdag van het Beauty Gun. Je kan dan je demo behandeling boeken aan 40 euro ipv 60 euro.

Wil je er graag bij zijn?

Neem dan nog snel contact op met Diane voor een afspraak.

Huidinstituut l’Art de Beauté
Maastrichtersteenweg 253
3500 Hasselt
0475/620327

Mijn afspraak is alvast gemaakt :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.