skip to Main Content

Tijm olie helpt bij spierpijn, gewrichtspijn en menstruatiepijn

Als je vaak gewrichtspijn, spierpijn of menstruatiepijn hebt en je wil deze op een 100% natuurlijke manier verlichten, is tijm olie waarschijnlijk iets voor jou.

Tijm (olie) bevat het bestanddeel thymol, dat effectief is tegen schimmels en virussen. Het wordt gebruikt in mondwaters en anti-sceptische middelen vanwege zijn ontsmettende werking.

Wist je dat de Romeinen tijm al gebruikten als keukenkruid maar nog meer voor de medicinale werking?

Tijm versterkt het afweersysteem, het werkt ontsmettend bij infecties aan de luchtwegen, urinewegen en de huid, het is een natuurlijke slijmoplosser bij verkoudheden en een krachtig antioxidant.

Nu komt daar dus ook nog bij dat tijm olie pijnstillend werkt (het zou zelfs beter werken dan Ibuprofen bij menstruatiepijn, volgens deze studie)

Hoe gebruik je tijm olie bij gewrichtspijn, spierpijn of menstruatiepijn?

Tijm olie mag alleen UITWENDIG gebruikt worden (dus OP jouw lichaam) en nooit inwendig!

Voeg 10 druppeltjes tijmolie toe aan een neutrale, natuurlijke olie zoals jojoba olie, argan olie of zonnebloemolie en masseer de pijnlijke plaatsen hiermee in. Bij menstruatiepijn masseer je dus jouw buik hiermee in :-)

Tijmolie bij hoest en verkoudheid

Voeg 3 tot 5 druppeltjes tijmolie toe aan een schaal heet water en adem de stoomdampen in.

OF

Doe 20 druppeltjes tijmolie, 20 druppeltjes rozemarijnolie, 20 druppeltjes tea tree olie en 20 druppeltjes eucalyptus olie in een donker flesje en schud goed door mekaar. 1 tot 2 druppeltjes van dit mengsel op een zakdoek of tissue en inhaleer regelmatig.

OF

Meng 1 druppel tijmolie, 1 druppel lavendelolie, 2 druppels pepermunt en 1 druppeltje tea tree olie met een lepeltje honing en voeg dit mengsel toe aan een warm (niet heet) bad.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x