Tip – 5 x kerstversieringen om (snel) zelf te maken

Ik dacht vroeger altijd – zelf kerstversiering maken is ongelofelijk ingewikkeld. Helemaal niet eigenlijk!

Deze DIY-ideetjes zijn hartstikke simpel en ook nog eens ongelofelijk snel te maken. And best of all – heel erg goedkoop.

Klik snel verder naar volgend artikel op christmaholic.nl voor 5x supersnelle kerstversieringen :-)

‘Supersnelle kerstversiering: 5x zelf maken in 5 minuten’

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?