TIP – Feestoutfits voor een maatje meer!

Gisteren kreeg ik een reactie te lezen op mijn Facebookpagina waar ik toch even niet goed van was, het gaat over het artikel ‘Het jumpsuit – iedereen kan ’em dragen’:

Kan niet iedereen dragen hoor. Niks voor kleine mensen met rondingen zoals ik of je wilt voor schandaal lopen natuurlijk. Als je dit draagt altijd met hoge hakken anders loop je ook voor schut.

Ik vraag me af of de dame in kwestie het artikel met de tips eigenlijk wel gelezen had?

De tijd dat er boven maat 42 geen modieuze feestkleding te koop is, is gelukkig voorbij. Zo ook voor het jumpsuit. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende modellen te verkrijgen, voor ieder figuur wat wils.

Bij veel ‘gewone’ winkels kun je tegenwoordig de laatste trends shoppen, ook voor een maatje meer.

De moraal van het verhaal is natuurlijk wel – Hoe kies je de juiste outfit? Hier moet wel even over nagedacht worden.

Asos (bijvoorbeeld) heeft een hele modieuze ‘curve’ lijn, nét voor die vrouwen die iets meer rondingen hebben.

Ik vond een heel leuk artikel op Margriet.nl waarin Edith Dohmen, stylist en eigenaar van haar blog ‘Style has no size’ kledingtips voor de feestdagen geeft!

Klik hier verder naar ‘Feestelijke kledingtips voor vrouwen met maatje 42 en meer’.

Hierin stelt Edit Dohmen 3 kerstoutfits voor…

En jawel hoor, nummer 2 is een jumpsuit voor vrouwen met rondingen ;-)

Lees ook even dit artikel ‘5 kledingtips voor vrouwen met rondingen’.

Onderaan het artikel vind je een 10-tal links met shops die modieuze mode voor een maatje meer verkopen!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?