Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Tip! Foundation uit kleding verwijderen

Vanmorgen kwam ik mijn ultieme DIY tip tegen!

Wat te doen als je een foundationvlek op je kleding hebt? Het antwoord is verrassend: Foundation verwijderen doe je met… scheerschuim

Of ben ik nu de enige vrouw die met dit probleem sukkelt?

Niet alleen laat ik me vaak vangen door eerst mijn make-up aan te brengen en dan doodleuk een wit/licht bloesje aan te trekken. Ook heb ik af en toe wel eens een vlek op mijn kleding nog voor ik goed en wel mijn foundation op mijn gezicht heb aangebracht ;-)

Klik hier om te ontdekken hoe je met scheerschuim heel gemakkelijk die vervelende foundationvlek weg krijgt.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy