skip to Main Content

Tip! Foundation uit kleding verwijderen

Vanmorgen kwam ik mijn ultieme DIY tip tegen!

Wat te doen als je een foundationvlek op je kleding hebt? Het antwoord is verrassend: Foundation verwijderen doe je met… scheerschuim

Of ben ik nu de enige vrouw die met dit probleem sukkelt?

Niet alleen laat ik me vaak vangen door eerst mijn make-up aan te brengen en dan doodleuk een wit/licht bloesje aan te trekken. Ook heb ik af en toe wel eens een vlek op mijn kleding nog voor ik goed en wel mijn foundation op mijn gezicht heb aangebracht ;-)

Klik hier om te ontdekken hoe je met scheerschuim heel gemakkelijk die vervelende foundationvlek weg krijgt.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend