Tip! Foundation uit kleding verwijderen

Vanmorgen kwam ik mijn ultieme DIY tip tegen!

Wat te doen als je een foundationvlek op je kleding hebt? Het antwoord is verrassend: Foundation verwijderen doe je met… scheerschuim

Of ben ik nu de enige vrouw die met dit probleem sukkelt?

Niet alleen laat ik me vaak vangen door eerst mijn make-up aan te brengen en dan doodleuk een wit/licht bloesje aan te trekken. Ook heb ik af en toe wel eens een vlek op mijn kleding nog voor ik goed en wel mijn foundation op mijn gezicht heb aangebracht ;-)

Klik hier om te ontdekken hoe je met scheerschuim heel gemakkelijk die vervelende foundationvlek weg krijgt.


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren