Tip: Grijze haren voorkomen met aardappelschillen?

Grijze haren, vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken.

De ene vrouw vindt het geen enkel probleem, de andere vrouw kleurt haar haar al vanaf haar 30e ‘ter voorbereiding op dat eerste grijze haar’.

Vandaag deel ik een – ietwat vreemde – tip met jullie om grijze haren te voorkomen, nl. aardappelschillen.

Klik hieronder verder naar een artikel op libelle.nl mét instructievideo:

‘Grijze haren? Pak ze aan met aardappelschillen!’

Toch maar eens wat schillen bewaren vanavond na de maaltijd ;-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?