skip to Main Content

Tip: Kaneel tegen een slechte adem

Soms is een pepermuntje of een frisse kauwgum na een knoflookrijke maaltijd simpelweg niet voldoende.

Dat overkomt de beste onder ons ;-)

Vorige week hadden we thuis ook met ons viertjes heerlijke gehaktballetjes mét looksaus (stinksaus noemen de kindjes het) gegeten.

De hele dag hebben we met ons vier moeten lachen over de geur die we naar elkaar toe verspreidden.

Met deze tip ben je van die slechte adem verlost – zonder muntje! Het onverwachte ingrediënt dat je van je slechte adem afhelpt is… kaneel.

Munt kan dan wel fris ruiken en een fris gevoel geven, maar eigenlijk verdoezelt het alleen je slechte adem én het is natuurlijk van tijdelijke aard.

Kaneel daarentegen doodt de bacteriën in je mond waardoor je definitief korte metten maakt met die onwelriekende adem.

Ik heb hier voor jou een recept voor een heerlijke mondspoeling op basis van kaneel.

Wat heb je nodig?

– kaneelpoeder
– honing
– citroensap

Hoe maak je het?

Meng een halve eetlepel kaneelpoeder met een theelepel honing en het sap van 2 uitgeperste citroenen (het zuur van de citroen helpt met spoelen en de honing maakt het gewoon lekkerder).

Giet een kop warm water over het geheel om het te mixen en roer net zo lang tot alles goed met elkaar is gemengd.

Hoe gebruik je het?

Gewoon goed gorgelen en spoelen, doorslikken mag, maar moet niet. Enjoy!

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend