skip to Main Content

Tip: Kaneel tegen een slechte adem

Soms is een pepermuntje of een frisse kauwgum na een knoflookrijke maaltijd simpelweg niet voldoende.

Dat overkomt de beste onder ons ;-)

Vorige week hadden we thuis ook met ons viertjes heerlijke gehaktballetjes mét looksaus (stinksaus noemen de kindjes het) gegeten.

De hele dag hebben we met ons vier moeten lachen over de geur die we naar elkaar toe verspreidden.

Met deze tip ben je van die slechte adem verlost – zonder muntje! Het onverwachte ingrediënt dat je van je slechte adem afhelpt is… kaneel.

Munt kan dan wel fris ruiken en een fris gevoel geven, maar eigenlijk verdoezelt het alleen je slechte adem én het is natuurlijk van tijdelijke aard.

Kaneel daarentegen doodt de bacteriën in je mond waardoor je definitief korte metten maakt met die onwelriekende adem.

Ik heb hier voor jou een recept voor een heerlijke mondspoeling op basis van kaneel.

Wat heb je nodig?

– kaneelpoeder
– honing
– citroensap

Hoe maak je het?

Meng een halve eetlepel kaneelpoeder met een theelepel honing en het sap van 2 uitgeperste citroenen (het zuur van de citroen helpt met spoelen en de honing maakt het gewoon lekkerder).

Giet een kop warm water over het geheel om het te mixen en roer net zo lang tot alles goed met elkaar is gemengd.

Hoe gebruik je het?

Gewoon goed gorgelen en spoelen, doorslikken mag, maar moet niet. Enjoy!

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x