TIP – Trendy korte en lange regenjassen

Wij Belgen én Nederlanders zijn niet gemaakt van suiker, en kunnen wel tegen een stootje (regen).

De herfst en de bijhorende regen kunnen ons humeur dan ook niet verpesten. Zeker niet met een hippe regenjas. Daarom heeft Libelle de leukste jassen voor je geselecteerd.

Klik hier om naar het artikel te gaan. Welke vind jij het leukst?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?