Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

TIP: Zelfgemaakte middeltjes om nekrimpels te verminderen

Nekrimpeltjes kunnen erg vervelend zijn wanneer je bijvoorbeeld een open jurk aandoet of je decolleté iets-of-wat wilt laten zien.

Oorzaak: (helaas) ouderdom en de huid die de elasticiteit en teint verliest.

Ik ga niet verkondigen dat ik een middeltje weet om je nekrimpels te doen verdwijnen, dat bestaat helaas niet.

Maar… ik wil wel een aantal zelfgemaakte middeltjes met je delen die ik vond op gezonderleven.com.

Klik hier verder voor 4 natuurlijke, zelf gemaakte en goedkope middeltjes om nekrimpels te verminderen.

Ik vind het belangrijk dat je weet dat crèmes en lotions altijd goed zijn en helpen voor het verminderen van je nekrimpels.

Ze bevorderen de soepelheid van je huid, maar… je moet ook weten dat het belangrijk is om deze nekrimpels te voorkomen, dat het smeren van deze crèmes eigenlijk niet veel zin heeft als je niet eerst je huid van binnenuit voedt.

Dat kan in eerste instantie door gezondere gewoontes aan te nemen om het uiterlijk van je huid te verbeteren en te voorkomen dat je huid er droog en onelastisch uit ziet.

Ten tweede is het belangrijk dat je lichaam over voldoende aminozuren beschikt, want enkel dan kan het oude huidcellen vervangen door nieuwe, frisse cellen.

En omdat ons lichaam vanaf ons 35ste steeds minder aminozuren uit voeding opneemt (gezonde gewoontes), we door diëten ons lichaam tekort hebben gedaan of gewoon door het feit dat er steeds minder voedingsstoffen in onze voeding zit, is het belangrijk om de natuurlijke voorraad aminozuren in ons lichaam weer aan te vullen met een kwalitatief aminozurencomplex.

Er zijn 4 aminozuren die belangrijk zijn voor een mooie, egale huid: threonine, serine, proline en glycine.

Meer weten over het effect van deze aminozuren op je huid? Klik dan hier verder!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy