Tips voor vrouwen met dun haar

Heb jij dun haar? Niet getreurd, want je bent niet de enige.

Veel vrouwen zijn niet geboren met een volle bos haar. Dit betekent niet dat jij jouw fijne haar niet kan transformeren tot zo’n volle haarbos.

Op Libelle.nl vond ik dit artikel met een aantal handige tips: ‘Last van dun haar? Zò maak je er wat van!’

Er zijn verschillende vrouwen die me mailen dat ze soms met tranen in hun ogen voor de spiegel staan omdat hun haar zo dun is geworden.

Ik heb je dit al een paar keer gezegd – en ik wil er ook niet over blijven doordrammen – maar als jouw lichaam een tekort heeft aan de stoffen theorine, serine, proline, glycine of methionine, ontstaan er nogal ‘vervelende’ kwaaltjes – waaronder haaruitval of het plots dunner worden van haren.

De stof methionine speelt een belangrijke rol voor sterk en gezond haar. Het versterkt de haarfollikels (en hoe sterker deze zijn, hoe sterker en gezonder ons haar)

Logisch, niet?

Maar als je een tekort aan methionine hebt, dan beginnen de problemen: de follikels worden zo zwak dat je haar uitvalt. Het gevolg hoef ik je niet te vertellen…

Veel mannen vinden het al vreselijk als hun haar dunner wordt. Voor vrouwen is het nog (minstens!) 100x erger.

Tekorten aan methionine, glycine, serine, proline en theorine (de 5 essentiële stoffen voor sterke nagels, een strakke huid en dik haar) kan je gemakkelijk weer aanvullen met ons product ‘Beauty Essentials’.

Klik hier verder als je meer over deze aminozuren wil lezen.

Het is 100% natuurlijk (lichaamseigen zelfs, zodat je geen ‘vreemde’ stoffen in jouw lichaam brengt) en levert geen enkele bijwerking op. Het ‘enige’ dat dit product doet, is jouw tekorten weer aanvullen.

Groetjes,

Amy x

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren