Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Top 3 methodes om buikvet te verminderen

Vanmorgen schreef ik al over ‘het gevaar van buikvet’ dat de laatste weken veel aandacht krijgt in de media.

Natuurlijk wil ik jullie ook helpen om van dat gevaarlijke buikvet af te geraken. Hieronder deel ik mijn top 3 methodes om buikvet te verminderen vanuit mijn eigen ervaring:

1. Iedere ochtend start ik met een glaasje Ochtend Detox om mijn maag-darmstelsel in evenwicht te houden.

De ‘goede’ bacteriën moeten altijd in de meerderheid zijn voor een vlotte spijsvertering, een goed energieniveau en een normale stoelgang.

Veel vrouwen kampen met een verstoorde balans tussen ‘goede’ en ‘slechte’ bacteriën en dit product herstelt (onder andere) deze balans. Daarnaast levert het probiotica, vezels, enzymen en meer dan 50 essentiële voedingsstoffen.

Klik hier voor meer informatie over Ochtend Detox

2. Een tijdje terug ben ik begonnen met de Kettlebell Workout voor vrouwen.

Mijn man ging al een tijdje tekeer met de kettlebell (van 16kg) en heeft mij de ‘iets lichtere’ versie van 8kg ook gekocht, een beetje zoeken in het begin, maar wel erg effectief.

Klik hier voor meer informatie!

3. Ontspan! Ja écht, ik vond dit heerlijk artikel over ‘buikvet verbranden door te ontspannen’.

Heb jij nog meer tips om buikvet te verminderen?

Deel ze zeker in onze community op facebook ;-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy