Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Trend deze winter: de poncho of cape

De trendy winterjas voor het najaar is zonder twijfel de poncho. Poncho’s waren eerder populair in de jaren ’60 en laat dat nu nét de trend zijn deze winter.

Een kledingstuk dat bijna vergeten was en nu weer herontdekt is. Elegant en warm – de ideale partner om het koude Belgische weer te trotseren.

poncho's

Poncho’s vind je in verschillende maten en materialen. Combineer hem met een stoere jeans of een vrouwelijk jurkje of draag hem als het heel koud wordt in een laagjes-outfit. Best hou je het onderaan wel simpel en niet te volumnieus, anders krijg je een heel raar effect.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy