Update – video over chemicaliën in cosmetica en verzorgingsproducten

Afgelopen vrijdag schreef ik al een artikel van onschatbare waarde voor MooiVerouderen-liefhebbers:

‘Is je lipstick de verrassende oorzaak van je stemmingswisselingen’ – over de invloed van verschillende schadelijke stoffen in cosmetica!

Vanmorgen kwam ik onderstaande video tegen en die wilde ik toch ook even met je delen, omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden…

Zeker de moeite waard om 8 minuten tijd te maken, te bekijken en na te denken over onze gezondheid.

‘The story of cosmetics’:

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?