skip to Main Content

Update – video over chemicaliën in cosmetica en verzorgingsproducten

Afgelopen vrijdag schreef ik al een artikel van onschatbare waarde voor MooiVerouderen-liefhebbers:

‘Is je lipstick de verrassende oorzaak van je stemmingswisselingen’ – over de invloed van verschillende schadelijke stoffen in cosmetica!

Vanmorgen kwam ik onderstaande video tegen en die wilde ik toch ook even met je delen, omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden…

Zeker de moeite waard om 8 minuten tijd te maken, te bekijken en na te denken over onze gezondheid.

‘The story of cosmetics’:

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x